Консултации

Аз се специализирам в това да виждам във всеки човек неговите скрити резерви и потенциал. Помагам му да открие своите силни страни и да повярва в себе си, колкото и изтъркано да звучи това. Помагам му да се преоткрие, да открие своето вдъхновение и да осъзнае, че твори сам живота си.

Няколко думи за методите ми на работа

Макар да съм магистър по психология и имам специализация в когнитивно-поведенческата терапия, не мога да твърдя, че се придържам само към този метод. Често определям себе си като „духовен психолог“. Това, към което се стремя, е, в зависимост от конкретния случай и заявката на клиента, да използвам различни подходи. Но едно е неизменно: когато се овладее първоначалния проблем, с който клиентът се е обърнал към мен и той започне активно да прилага новите стратегии в ежедневието си, нашата съвместна работа преминава на по-висш етап, един вид „за напреднали” – психологическите консултации преминават в коуч-консултации.

Няколко думи за това какво е „коуч”

Коуч – това е треньор, който помага на клиента да разкрие своя потенциал и да постигне определени, предварително уточнени резултати, в различни сфери. На Запад  коучингът набира все по-голяма популярност. Обучават се, например,  в коучинг мениджъри в организациите, за да прилагат този начин на работа със своите служители.

Направлението, в което аз се специализирам, е т.нар. „лайф-коуч”(life-coach). И тук аз съм интегрирала различни подходи и техники, почерпени от многогодишните ми търсения и експерименти в тази област. Винаги казвам на моите клиенти, че могат да бъдат убедени в ефективността на предлаганите от мен техники и методики, защото всичко това аз съм прилагала и изследвала първо върху себе си.

Посоката, в която водя клиента си, е създаването на здрава връзка между ума и сърцето по начин, който хармонизира и носи яснота в осъзнаването на себе си и своите възможности. Това, от своя страна, води до изцеление на емоционално и физическо ниво. Някои от насоките, в които подходът ми е доказал своята ефективност са:

 • управление на стреса и постигане на вътрешна хармония
 • повишаване на мотивацията за работа върху себе си и своето развитие
 • разкриване и развитие на творческия си потенциал
 • откриване на своето предназначение
 • постигане по един естествен начин на здравословен стил на живот и грижа за себе си
 • хармонизиране на взаимоотношенията в семейството и извън него

За да дадете своята заявка за безплатна консултация, попълнете формата в раздела „Контакт“ от главното меню. 

 

Едно мнение по „Консултации“

 1. Здравейте, Катя
  Възхитена съм от всичко, което ни давате.
  Бих желала да поговоря с Вас, в удобно време.
  Може ли да ми кажете каква е таксата след безплатната консултация?
  Желая ви хубав и благополучен ден!
  С обич от мен: Дани

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *