Лунно затъмнение на 8. октомври

4ervena_lunaНа 8. октомври, 2014 година, в 13.25 бг време ще започне Пълно Лунно затъмнение, което, според данни на НАСА, ще продължи 59 минути. Особено е това Пълно Лунно затъмнение. Наричат такъв тип затъмнения с малко зловещото име „Кървава Луна“, защото, поради времето, когато се случва, Луната ще изглежда обагрена в червено.

Дали да се страхуваме или да игнорираме това затъмнение? Може ли да използваме енергиите на това явление?

Днес си мислех за хората, които заявяват, че не вярват в астрология, енергийно влияние и други подобни. На мен лично тези хора ми приличат на капитан на кораб с платна и весла, който упорито не използва платната, въпреки благоприятния вятър. Нищо, че, ако умно използва вятъра и добре настрои платната, ще стигне много по-бързо и леко до там, накъдето се е запътил.

Доста се порових в Интернет и изчетох много неща за това Лунно затъмнение. Докато не попаднах на една статия, която много ми допадна – както с информацията, която дава, така и с малко по-различния поглед. Дали ще приемете или не онова, което съветва авторката на тази статия – решавате вие. Аз просто се опитам да ви дам повече информация за настройване на платната ви 🙂 . Приятно и ползотворно четене и прилагане!

Светът вече знае точно какво е време вече да си отиде от живота ви и вече е определил точното време, когато е най-добре да се случи това.

Опитайте се точно сега да произнесете фразата: „Аз преминавам през Коридора на Затъмненията”. Какво чувствате? Страх? Очакване? Предвкусване? Любопитство?

Опитайте се да си представите, че наистина преминавате през тъмен, изпълнен с неочаквани неща, коридор, оставяйки пред входа му нещо привично, онова, което е било важно за вас в последно време. За да вървите към изхода с лекота. Заради това – когато излезете в сияещата светлина, да видите нов път, нови възможности, нов живот.

 Този образ много прилича на онова, което ще се случи с всеки от нас тази есен, когато ние преминем през коридора на октомврийските затъмнения. Входът в него е Лунното затъмнение от 8. октомври, а изходът – Слънчевото затъмнение от 23. октомври.

Да поговорим сега за Лунното затъмнение, защото този път то идва първо и ни отваря коридор, в който вашата съдба ще се промени, вероятно, в посока, за която вие сега дори не подозирате.

Лунното затъмнение е винаги завършек. Заради това, че определени теми в живота ви вече са достигнали своя апогей. Заради това, че, докато си мислите, че трябва още да се поизчака, че нещо е възможно да бъде продължено, че с някого е още рано да се разделяте, Светът и Вселената вече са решили всичко вместо вас. Светът вече знае с точност на кое в живота ви е дошло време да приключи и вече точно е определил времето, когато е най-добре това да се случи. Това време е Лунното затъмнение от 8. октомври. 

Затова, първият съвет: бъдете крайно внимателни към онова, което се случва в живота ви седмица преди затъмнението. По скоро събитията ще излизат от контрола ви, ще се ускоряват и вие на практика няма да можете да им повлияете. В никакъв случай не предприемайте през това време съдбоносни решения – просто наблюдавайте и, по възможност, интегрирайте се в този, понякога непонятен за вас, ход на събитията.

Кулминацията през тази седмица ще настъпи на 8. октомври и всичко, което се случи в този ден, първо – ще бъде съдбоносно за вас и второ – ще е изцяло извън контрола ви.

А доколкото това Лунно затъмнение ще се случва в импулсивния, рязък знак на Овена и Луната, по време на затъмнението, ще се съедини с ретроградния Уран (непредсказуема, удивителна планета, която носи озарения и прозрения), а също така с Южния възел (съдът, в който е събрано вашето кармично минало), аз реших да повдигна за вас завесата на сюрпризите и неочакваностите, които ви чакат в този период.

Първо – твърде вероятни са неочаквани, а, възможно, дори нелепи или странни срещи с вашите „бивши”. Онези, с които сте се разделили на практика, но, видимо, някаква тяхна част все още живее в душата ви. Помнете за това всеки път, когато излизате на улицата. Не можете да повлияете на Кармата, затова се погрижете поне да изглеждате добре. При срещата си със Съдбата е по-добре да сте в представителен вид, още повече, че жената, която е доволна от своята външност, е по-малко склонна към глупави и вредящи на живота й решения.

И бъдете готови към това, че след тази среща вие буквално ще прогледнете и всички невидими нишки ще се скъсат за един миг. Завинаги. И, блуждаейки до 23. октомври в коридора на затъмненията, вие ще излезете от него абсолютно свободни и отворени за нови, прекрасни срещи.

Второ: всички спорове, конфликти, неудовлетвореност от партньорските отношения, започнали през април тази година, изясняването на които вие отложихте за „по-късно”, ще се изправят пред вас със своята очевидност и ще изискат незабавно изясняване. Вероятно рязко и конфликтно, след което няма да има вече път назад, просто защото за вас всичко вече ще стане очевидно.  Не се опитвайте да ги задържите – нека си вървят. Те са изживели себе си просто защото вие много сте се променили за изминалото време. Освобождавайте.

Трето: проекти, идеи, мисли, които сте забравили, отложили, не сте повярвали в тяхната жизнеспособност или просто не сте разбрали как да ги приложите, изведнъж ще се върнат към вас като озарение. Те ще дойдат в главата ви обновени, свежи и, което е най-важно, веднага след Слънчевото затъмнение вие не само че ще откриете тяхното практическо приложение, но и ще започнете активно да действате по посока на тяхната реализация. Затова – записвайте си ги или разкажете за тях на свои близки. Нито една мисъл, дошла при вас в периода на Лунното затъмнение, не бива да бъде забравена или изгубена! Ползата от този съвет вие с пълна сила ще разберете в края на октомври. А сега просто ги записвайте, колкото и странни да ви се струват.

И обезателно отделете време за себе си на 8. Октомври. Този ден е само ваш. Не разпилявайте напразно удивителната енергия, с която ви дарява Пространството.

Украсете в този ден дома си с бели и червени свещи, символизиращи Луната в Овен. Поставете на масата червено вино и кръгъл бял хляб. И останете насаме със себе си, искрено отворили своите Сърце и Душа за всички промени, които ви е приготвила вашата Съдба.

Та нали в този ден вие навлизате в коридор, който ще промени живота ви.

А ние в този ден ще бъдем с вас, с нашите Душа и Сърце.

Автор: Олга Давидова, Таро Майстор, астролог“

2 мнения по „Лунно затъмнение на 8. октомври“

  1. Много ми хареса материала. Браво г-жо Давидова, според мен Вие предлагате на човечество отлична практика подходяща за тяхното пробуждане! Благодаря и на вас г-жо Богданова, че споделихте този материал със нас. Нека всичко, което желаете да го превърнете в реалност. Успех на всички, който решават да използват техниките посочени в материала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *