Ах, Луната…

lunaРазбрахте ли, че в края на тази година Луната ни е подготвила изненада?

Точно във вихъра на празненствата по посрещането на Новата 2014 година, на 31 декември, е 29-ти лунен ден. Често наричат този ден „сатанински“. Това е един от онези дни, по време на които трябва кротко де се снишим, да не предприемаме нищо ново, да не чертаем планове – с две думи, да внимаваме какво казваме, мислим, „къде стъпваме“.

Да се замислим какво правят хората, когато часовникът отброи 12 удара в полунощ на 31. декември? Ами пожелават си куп хубави неща и… Да, мечтаят или градят планове за една щастлива и благодатна Нова година. Да, но тази година? Какво да правим?

Ето какво мисля аз. Вярно е, че денят е особен, когато трябва да сме с повишено внимание. Но и всички знаем, че където е фокусът, там е и енергията. Струва ли си да се сниша и да се страхувам да си мисля и изричам на глас пожеланията за Новата година?

Милиарди хора по света изпращат към Вселената своите надежди за един по-добър утрешен ден. Милиарди разтварят сърцата и вярват, че с Новата година имат нов шанс: да започнат начисто. Представяте ли си колко енергия е това?! Това не е просто енергия, това е един силно концентриран енергиен заряд, който като вълна преминава над Земята и се изстрелва към Вселената. И навсякъде, откъдето премине, към него се „закачат“ със своите енергийни кукички желанията на хората от следващия часови пояс. Представихте ли си го?

И сега въпросът ми е: струва ли си да пропуснем този шанс и да си седим сврени в ъгъла? Да чакаме 01 януари, 14:13 ч., когато  настъпва Новолуние?  И още веднъж: струва ли си да се СТРАХУВАМ?

Аз отказвам да се страхувам! Когато часовникът отброи 12, ще изпратя към Вселената  своите благопожелания.

Ще пожелая обединението на всички българи – сърце в сърце.
Ще пожелая да се изсипе върху Родината ми Божията благодат.
Ще пожелая всички онези, които се стараят да съсипят моята красива България, да се осъзнаят и нека Бог им въздаде според делата.
Ще пожелая да има мир по цялата Земя.
Ще пожелая да се настани любовта в сърцата на всички хора по Земята.
Ще пожелая да дойде осъзнаването, че всички сме едно…

И ще изпратя моите благи пожелания да се влеят към вълшебната енергийна вълна, която се е завихрила над Гая.

А ще напиша конкретните си лични желания на хартия, както правя всеки месец по Новолуние, на 01 януари, след 14:13 часа. И както винаги, отдолу ще добавя: „Нека това или нещо по-добро, по хармоничен начин влезе в живота ми за мое и всеобщо най-висше благо!“

Като се замисля, всъщност Луната ни дава дар: точно през първия ден от Новата година, символът на новото начало, е и Новолунието – също символ на зараждащото се ново начало. Две в едно 🙂 !  Да разтворим сърцата си, да им позволим да творят за наше най-висше благо! А на нас ни остава само да ги последваме!

Обичам ви!

Катя Богданова
Обикновена Вълшебница

3 мнения по „Ах, Луната…“

 1. Здравей мила ми Кате,
  Поздравления за Рождество Христово!
  Прекрасен текст!
  Вдъхновяващ текст!
  Щастливи и силни дни пожелавам на теб и хората около теб!

 2. Благодаря ти, Катя!
  И аз не се страхувам! И аз като теб ще отправя позитивни пожелания! И зная, че колкото повече чиста енергия, заредена с прекрасни пожелания има , толкова повече ще има и ,за нас и за цялата планета

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *