Есенно равноденствие

energia_jenaНастъпва Есенното равноденствие!

И какво от това?

Толкова мощни енергии носи това време, че ще е непростимо да се пропусне.

Да, да, наистина – в последно време все се появява някаква информация, която съобщава за такъв период. И не може да бъде другояче, защото ние преживяваме сега различни слънчеви активации. Те продължават всеки ден, всеки час, всеки миг.Нашето Слънце препраща на Земята енергиите от Великото Централно Слънце.И ние по различен начин и под различни форми приемаме тези енергии.

Това е дотолкова нова енергия, че ние като че все още не можем да я разберем и да осъзнаем нейните възможности и нейното значение за нас. Освен един безкраен ресурс, тези енергии са и прекрасен синхронизатор и активатор на различни процеси и състояния.

В какво още е уникалното на тази енергия? Като се потапяме в нейните вибрации, ние можем да работим със своя опит от всички минали състояния и опитности. В нея не съществува линия на времето.

Настъпващото Есенно равноденствие е поредния уникален преломен момент, когато можем да се освободим от товара и кармичната обремененост, получени по време на хилядолетния си земна опитност. Това ни дава и невероятната възможност да навлезем в новите пространства и енергии чисти и необременени, свободни и открити, като приемаме с радост и Любов новото, което идва.

Това е също така и период, когато Слънцето и Луната работят в синхрон, изграждай ки енергийно и материално равновесие. Както знаем, енергиите на Луната имат способността да осветяват скритото. Това са както различните ненужни ни вече състояния и ограничения, енергийни кодове, но и скритите, забравени от нас знания и опитности, които биха ни помогнали да разберем по-добре и приемем новите промени.

От своя страна Слънцето ни помага да активираме новите състояния и да реализираме полученото знание като използваме силата на слънчевите енергии в периода на Есенното равноденствие.

Много е важно да осъзнаем, че на събитията в нашия живот оказват влияние всички наши опитности през всичките ни животи досега. Затова е грешка да работим само с настоящия си живот. Така работата ще е половинчата, а по-точно – напразна.  За да се промени нещо в нашата енергетика сега, е нужно да премахнем от нея всички наслоявания, които като магнит привличат нежелани събития в настоящия ни живот. Това могат да са както качества на характера, така и модели на поведения, взаимоотношения, духовни процеси,, начин на живот и необозримо множество от енергийни наслагвания и отпечатъци.

Работата по освобождаване на нашата енергетика от всички ненужни ни енергии и наслоявания, кармични обвързаности, които вече не са важни, както и всички поети и неизпълнени ангажименти и клетви, всичко, което вече не ни е нужно и не е за наше най-висше благо, е труден, но необходим процес. Можем, а и е препоръчително да привлечем в него нашите невидими помощници, светлите същества от Вселената, ангели и архангели, духовни водачи – онези, към които сме свикнали да се обръщаме за помощ. Нека те ни преведат през този процес, за да бъде промяната лесна и безболезнена.

С обич в сърцето към вас:

Катя Богданова
Обикновена Вълшебница

 

6 мнения по „Есенно равноденствие“

    1. Не само при теб, Неви. Не зная защо. При мен току-що проверих и се свали.

  1. Кате! Признателна съм за труда, който си положила! Признателна съм за времето и вниманието! Прекрасна душа си!Прегръщам те,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *