Към всички, които питат кога ще свърши всичко това и мечтаят за Свободата

molodilnik_stalkerПоради големия интерес към споделена от мен статия във Фейсбук и по молба на скъп приятел, преведох я без промени. Считам я за изключително важна и навременна. Неслучайно тя се „появи“ в полезрението ми в периода между двете затъмнения Лунното, на 07.08. и предстоящото Слънчево на 21.08.2017 г.. Благодаря!

Някой ще подмине. Но Различният, не просто Различният, а събудилият се, организираният, стратег и тактик, преследвач и ловец, непременно ще възприеме това като ценна подсказка.

Отделна инструкция за Емпатите

Днес да се помни за това е от жизнена, насъщна необходимост. Реалността няма да се промени, докато Съзнанието на всеки един от нас е Неистинско. Докато то все още се потиска от Съзнанието на Хищника. Емпатите често са съ-зависими и в това е един от големите проблеми. Емпатите се поддават на уговорките „не помагай, плюй на това, нека да живеят както могат”, забравяйки, че да се помага трябва и е задължително. За това, че отговорността на нас, Различните, е много по-голяма, то тази на онези, които могат да „непомагатиплюят”.

НО (!) ние трябва да го научим като „Отче наш” – „Помощта и съ-зависимостта са РАЗЛИЧНИ неща.” Само бидейки независими можем да помогнем и да спасим. Без да изпадаме в отчаянието, безизходността, самосъжалението, страданието на онзи, на когото помагаш. Да не преживяваш неговите чувства. Да не се излагаш на неговата злоба и раздразнение – да се защитаваш. В противен случай ние падаме в същата яма, от която помагаме на ближния да се измъкне.

И ето тук става много важна тази информация:

„За да ни държи в подчинение, послушание и слабост, хищниците са свързани в действие, мощно от гледна точка на противоборството. Ужасни действия от гледна точка на онези, които още ще пострадат от това.

Те ни даряват със своя разум.

Чуваш ли ме? Те ни дават своя разум и той става вече наш.

Разумът на хищника е причудлив, противоречив, мрачен и изпълнен със страх да не бъде разкрит във всеки един момент.

Аз зная, че, макар че ти никога да не си страдал от глад – ти си загрижен от мисълта за храната, което може да се сравни с безпокойството на хищника, който се бои от това, че неговото прокрадване към жертвата може да бъде забелязано и той ще остане без храна.
Посредством разума, всъщност техния разум, хищниците въвеждат в живота на хората всичко, което ги устройва. По този начин те се чувстват в безопасност, имайки хората като своего рода буфер пред своя страх.

Аз говоря за това, че онова, което ни се противопоставя, не е просто хищник.

То е много умно и организирано. То използва системния метод, за да ни внуши нашата безполезност. Човекът –  чудесно творение по замисъл – вече не се явява такова.

Той е просто обикновен къс месо. Няма повече други стремежи, освен подобните на животните, отглеждани за да станат къс месо: баналност, традиционност в поведението, тъпота.” Кастанеда, 1998

 

Отхвърли илюзиите

Изхождайки от разбирането, че ВСИЧКИ нискочестотни мисли и чувства, неясни и тъжни обърквания, идват от Хищника, който живее в твоето Съзнание или в Съзнанието на твой близък, е необходимо:

 1. Да не се поддаваш на Хищника на ближния;
 2. Да не се поддаваш на Хищника у себе си;
 3. Да не се поддаваш на всички мисли и състояния, които ти внушава Хищника.

Днес е много важно да станеш ловец. Всяка минута, през всичките 24 часа, също и по време на сън. Разбирайки, че с Хищника сте един срещу друг. Истината е достатъчно прозаична, но в същото време – безжалостна – ти него или той тебе. Изборът е твой.

Никой няма да те спаси. Само няма да се разнесе. Всичките прогнози лъжат, защото се дават на база минал опит и шаблони на мислене, а не от пряко прогнозно Виждане. Езотериката и ченълингите пеят сладки приспивни песни, приспивайки ни още по-силно. Докато чакаш по-добри времена, може да не забележиш как Хищникът е завзел цялото ти Съзнание.

Ти си длъжен да помниш това, дори когато ВЕЧЕ плаваш по течението на приспиващите те мисли и чувства. Съумей да се събудиш от най-тежкия и дълбок сън. Спомни си Себе си!!!

И осъзнай в този момент, че всичко, което звучи в главата ти и притиска тялото ти, идва от съзнанието на Хищника.

Честно казано с нас могат да правят ВСИЧКО, ако не виждаме или ако сме РАЗРЕШИЛИ! Най-голямото коварство е, че Човек често дава разрешение в състояние на неосъзнатост или афект. Почти всеки може да си спомни как в моменти на голяма мъка или беда, е заявявал: „Не искам да живея!”, забравяйки да добави думата „ТАКА”. С тази фраза ние сме дали разрешение за своето унищожение по всякакви начини от Техния свят.

И това е само един от вариантите на разрешаване на деструктивните постъпки против Нас. Ще видите, когато си спомните детството. Спомнете си колко се е пречупило и преустроило във вас под натиска на законите на тази действителност. С това няма да се занимаваме – вече няма време.

И следователно!

Помни – най-значимата част от твоите деструктивни и безсилни състояния, точно сега води началото си от Съзнанието на се явява съзнание на Хищника! Съумей да се събудиш от най-дълбокия и тежък сън. Спомни си себе си!!!

Спри този поток още тук! С каквото и да е. У теб, Различния, в арсенала има пълен чувал от практики, методи, мантри и други инструменти.

Като начало, за да се разграничиш от тях, кажи – „АЗ ТЕ ВИЖДАМ!!! Аз разбирам какво правиш сега! И сега АЗ НЕ ТИ ПОЗВОЛЯВАМ ДА СИ ТУК! АЗ ОТМЕНЯМ ВСИЧКИ МОИ ПРЕДИШНИ ПОЗВОЛЕНИЯ(РАЗРЕШЕНИЯ)! Сега всичко, което ти правиш, го правиш Без Моето за това Величайше Позволение(Разрешение)! Ти знаеш, че нарушаваш Закона!”

Изречи го на глас!

За опитния ловец-преследвач това ще е достатъчно. Защото ти ще озвучиш главния Закон на Вселената – Неприкосновеността и Свободната Воля.

За този Закон знаят всички… тоест Абсолютно Всички Създания се боят да го нарушат. Да нарушиш Този Закон, означава да се изправиш срещу Волята на Всевишния. Затова просто знайте, че ако с нас се случва нещо, то е само за това, че някога, преди милиони години, сме дали разрешение за това. Възможно да сме били измамени, подмамени от илюзия, но сега причината вече не е важна, защото сега, събуждайки се, можем да отменим всички свои разрешения!

За Различния предложената от мен фраза ще прозвучи естествено и ще донесе голям поток от Чиста енергия на Осъзнаването. Защото Различният знае че Той е Човек-Създател.

Ако някои реагират по друг начин, особено с протест, значи вие сте просто случайно на този сайт. И видимо ви трябва друга информация в други области на Интернет.

Събуди се още сега

 • Важно! Важно! Важно!Ще помогне само на онзи, който се е събудил до толкова, че да Осъзнае, колко Реално е това, за което пиша сега!

На практика, всичките ни беди идват от това, че ние възприемаме информацията от подобен род с някакви отдалечени участъци на мозъка, най-често тилните и теменните. Тоест, с участъците, които са активни по време на транс и сън!!! Не си даваме труд да изведем нашите мисли в префронталните, челни участъци на мозъка, за да видим Ясно и преживеем Дълбоко.

Хората бъркат мислите „за” с истинските знания и умения. Почти всички, които пишат за Любовта, Силата, Пробуждането – предават своите догадки за тези явления, но не и Знания и Опит.

Иска ми се да припомня любимия израз – „Можеш ли? Излез на татамито и покажи!”

На мнозина от вас мога да кажа: „Сега вие спите и сънувате поредния сън за това как можете да се справите и дори съпреживявате на този сън: „Еха! Яко! Така е, аз съм Човекът-Създател! Супер!”  Но щом сънят свърши (дочетете статията), вие веднага ще забравите всичко. Ще се плъзнете по кривата на забравянето още по-дълбоко в друг сън – филм на ужасите, в който всеки от нас е най-слабият персонаж, защото няма никакви сили да се противопостави.

Макар че може да се случи и така, че Салата на Духа на тази информация да стигне за няколко дена и да заспите малко по-късно. Но и за тези три дена вие нищо от предложеното няма да направите. Просто ще пропилеете вдъхновението бездарно и отново ще се забравите в дълбок сън, от чийто недра ще призовавате за помощ и ще стенете в очакване на някакви необясними промени.

Просто знайте – там, във вашата тъмни дълбини, промени няма да има. Защото, за да се измъкне, субектът сам трябва да свали камъка от шията си и да гребе с всички сили. Тогава той ще успее да се издигне по-близо до повърхността, където има много повече слънчева светлина и където точно се случват всевъзможните промени.

Но има и такива, които са готови отчаяно да се издърпат за косите от инерцията. Надявам се, те разбират, че моите думи не са поредната информация за това колкоетежъкживота, с каквато са пълни просторите на интернет. Моята статия е пряко ръководство към действие!

Най-значимата част от нашите деструктивни и безсилни състояния, случващи се в това време, независимо от интензивните промени в действителността, води началото си в Съзнанието и се явява съзнание на Хищника!

 • Ситуацията в настоящия момент е безжалостна! Хората, както самите вие виждате, просто ги измита от Планетата. Два много силни, противодействащи Потока, ни стягат. Всеки ще бъде отнесен в този поток, на който съответства нивото на неговата Човечност. Ако в нашето Съзнание Човечността отстъпи позиции, то е само защото вие сте направили такъв избор. Ако Човекът у вас бъде повече, значи и Създателят там ще се появи по-леко, за да се пробуди, в крайна сметка като Човек-Създател.

Ти не може повече да си спящ. Ти може да не си напълно Пробуден, но ти трябва да се събуждаш! Макар и по 10-15 пъти на ден! Ти трябва да си спомниш Себе си, особено когато се поддаваш на деструктивни състояния и мисли! Да си спомниш и да направиш нещо, за да не позволяваш да те управляват! И тогава ти ще станеш събуждащ се. 15пъти – това е минимумът за начинаещия. Ако ти и това не правиш, тогава не се самозалъгвай, говорейки за някаква там Духовност.

 • Ако ти засега не знаеш, то Осъзнаването е чиста Трезвост и Битийност.

 

Онова, което може да ти навреди 

Ако се опитваш да променяш нещо чрез медитативни практики, ти не просто стоиш на едно място, ти вървиш назад към съня.

Трансовите практики, от типа „затвори очи, отпусни се, върви към светли далнини” или „Затвори очи и да тръгнем по лъча към Бог, Богинята, Светците, в по-добри светове, у Дома” към днешния ден са най-опасните практики. Те са илюзорни и изтеглят съзнанието на Човека в илюзорния астрален свят, давайки му усещането за мнимо благополучие. Това усещане човек получава само от временното отпускане на нервната система, а не от пълноценното решаване на своята задача. Затова, пък, дават илюзия за активност и отдалечават човек от реални действия, от реални практики.

Долу-горе по-ефективни са онези, които работят с чиста енергия. Например практиките, които помагат да се изчисти и възстанови тялото – със светлина, вода или с другите елементи на Света. Практиките на Цигун. Идеално (!) е ако се научите да ги правите с отворени или полуотворени очи. Тогава тяхната ефективност нараства до 80%.

 • Защото всичко, което правим със затворени очи, се извършва извън зоната на Осъзнатост на Човека и не преминава на материално ниво.

Да победиш и да освободиш Съзнанието си от Чуждото, може само ако тотално присъстваш в Тук и ясно разбираш какво правиш Сега. Нищо повече няма да ви спаси, освен Осъзнатостта!

Напомням на Емпатите – трябва да се помага. Често е необходимо. Разделяй помощта и съ-зависимостта. Да обичаш и да спасяваш не означава да чувстваш болката, отчаянието и безизходността на човека на когото помагаш. Винаги помни за влиянието на Хищника, за това кого ти храниш сега!

Основни напомняния за неспящия

 1. Всеки сам избира!
 2. Всеки е натоварен със Съзнанието на Хищника и трябва да умее да се разграничи от него. Само чрез разделение може да получи Свобода.
 3. Колкото по-често се събуждаш и заявяваш за правата на своето Лъчезарно същество, толкова по-малко в теб ще остава от Чуждото.
 4. Да отлагаш и да се надяваш на това, че ще отмине или само ще се разреши, е опасно за Живота!
 5. Освобождението на Съзнанието и ДНК от програми с чужд произход и от влияние не се прави веднъж и не чрез медитативни практики.
 6. Необходимо е многократно да се събуждаш и с цялото си същество. С тотално усещане на тялото си.
 7. Помни, че всичко, което чуваш и виждаш – това е илюзия. Отначало изключи звука в главата си, след това упорито гледай през. Разглеждай настоящето!
 8. Дисциплина, организираност и регулярност, това е първото, което ти трябва.
 9. Събуди се точно сега! Осъзнавай! Бъди!

Превод от източник

Едно мнение по „Към всички, които питат кога ще свърши всичко това и мечтаят за Свободата“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *