Скритата опасност на предсказанията

Приемането и разпространяването на всякакви предсказания е вредно и опасно!!!

Често сме чели и слушали, че получаваш онова, в което вярваш. Животът ти се изгражда според твоите вътрешни нагласи и вярвания. Когато не просто чуваш някакво негативно предсказание, но и го приемеш, повярваш му, ти с това задействаш механизма за случването му. Така нанасяш вреда първо на себе си.
А ако на всичко отгоре задействаш и механизма на разпространението му, то тогава ти съдействаш за „заразяването“ с този негатив на по-голяма група от хора.
„Биенето на камбаната“ не е начин за събуждане на хората. Това е начин за случване на негативните кроежи на тъмните сили, целящи унищожението на човеците.

Нека не бъдем наивни, моля Ви! Никога, никога едно негативно предсказание не може да носи полза на човеците, на човечеството. Позитивните също крият, най-често, подводни камъни, неразличими на пръв поглед.

За какво са нужни на тъмните предсказанията?

Отговорът получих на един от семинарите на Надежда Петровна Токарева.

Механизмът е следният: тъмните, в опитите си за унищожаване на човеците, на човечеството, изграждат своите планове. Но според Кона на Мирозданието, те са длъжни да огласят тези свои планове, иначе подлежат на наказание. Тогава те се изхитряват да пуснат тези свои кроежи, облечени под формата на номерологични, астрологични прогнози, канализирана информация от финия свят и т.н. За да се случат тези техни кроежи, трябва човеците да повярват в тези „прогнози“. По този начин те легитимират задействането на механизма им. Колкото повече човеци повярват и допуснат възможността за тези „прогнозирани“ събития, толкова се увеличава възможността за реализирането им.

Да си припомним един много пресен пример как могат да бъдат осуетени кроежите на тъмните.

Спомняте си, че с наближаването на 2012 година зачестиха предсказания за идването на края на света. Но какво се случи. Появиха се и други тълкувания на тази ключова година. Тя започна да се възприема като гранична за преминаването на човечеството в нов етап от своето развитие и израстване. Така се осуетиха плановете на тъмните. Защото масовото вярване беше именно това, а не идването на края на света.

Да си припомним и едно постоянно тиражирано „предсказание“, касаещо България:
– „Виждам как без пушка да пукне, по мирен път, ще се отцепят (части от България) към съседната нам югоизточна съседка”… И едва когато това стане „българският народ ще се вдигне като един.“ – Слава Севрюкова.

В светлината на механизма, за който ви говорих преди малко, ето какво се случва: има планове от тъмните за отцепване на части от България. Те не могат да го направят тайно, без да ги огласят. И тогава „спускат“ информация на феномена Слава Севрюкова. Тя е спечелила вече авторитет на достоверен източник на информация от фините светове. Предсказанието усилено се тиражира по най-различни медии, блогове, страници и т.н.. Хората започват да вярват, да се опасяват от такова развитие на събитията. Техните вярвания и страхове са плодородната почва, в която избуява замисленото негативно за нас, българите, събитие.

Нищо и никой не може да ни навреди, без нашето разрешение и съгласие!!!
А нашето негласно съгласие, разрешение е приемането на някаква информация за истинна, вярна, възможна за осъществяване.

Затова всеки път, когато до мен по някакъв канал достигне негативна информация, аз я отменям. Това го знаят онези, които работят по методиката на Н.П. Токарева. Просто е – ако не ви харесва нещо, заявявате „Отменям!“

„Идва грипна вълна“ – отменям!
„Очаква се опасно време“ – отменям!
„Увеличава се глобалното затопляне“ – отменям!
Схванахте механизма, нали? Веднага, когато покрай ушите или очите ви мине някаква „страшилка“, заявявате ясно и карегорично, че вие не се съгласявате с това. Всеки път, когато някой построява за вас негативна реалност – отменям!

Подводните камъни на поднесените ни позитивни предсказания са по-трудни за откриване. Там е изкуство да ги разгадаеш. Затова аз не си затруднявам мозъка с изследване на скритите мотиви. Отменям!

И още: собствената ни чистота от страхове, обиди, вина, завист, омраза и т.н. ни правят по-добър канал за връзка с фините светове и за достъп до достоверна, неизкривена информация.

Запитайте се – защо медиите бълват негативни новини – за да ни държан в страх и несигурност. За да ни вменят усещането за безпомощност, безсилие, безправие, безропотност… Само такива сме им нужни на онези, които се опитват да дърпат конците на човеците.

Как можем да се противопоставим? Помним едно: Само и единствено ние имаме право да градим своето – на нас, човеците, бъдеще. Само и единствено ние!!!

Нека не улесняваме враговете ни!

Човекът е създаден Творец. Нека използваме своя творчески потенциал, за да градим своето прекрасно бъдеще.

P.S. Благодарна съм на Надежда Петровна Токарева. Нейната Методика ми разкри нов свят, даде ми не просто инструмент за постигане на собствената и на своите близки чистота. Даде ми и ново виждане за видимия и невидим свят, за своето истинско предназначение като Човек. 

Катя Богданова
Обикновена Вълшебница

3 мнения по „Скритата опасност на предсказанията“

  1. От 2017г. срещах странни хора, който целенасочено напомняха за случки от живота ми. Дори си позволиха забележки за усмивката ми….влияеше ми по някакъв негативен начин…
    Сега си давам сметка,че са изграждали негативна реалност.
    колко е хубаво да си кажа: „Отменям! „

    1. Аглика, когато някой създава негативна реалност, тя може да ти навреди по някакъв начин само ако я приемеш, ако се съгласиш с нея. В ситуации, когато някой съзнателно се опитва да ми навреди, когато някаква ситуация ме изкарва от равновесие, то аз я проявявам (представям) пред Кона на Мирозданието. С моя човешки мозък, според човешката ми логика, нещата може да са едни, а корените да са други, невидими за мен. Затова с израза „Проявявам тази ситуация пред Кона на Мирозданието“ аз предоставям той да определи, отсъди и отреди какво-що. Тук, разбира се, аз само скицирам нещата. Повече и по-дълбоко всичко може да се разбере на семинарите по методиката на Надежда Петровна. Има ги в свободен достъп в Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *