Слънчевото затъмнение от 15 февруари 2018

Девиз на затъмението: АДАПТИРАЙ  СТАРИТЕ ПРОГРАМИ СПОРЕД НОВИТЕ УСЛОВИЯ НА ЖИВОТ. ПРАКТИЧНОСТ И ЦЕЛЕУСТРЕМЛЕНОСТ

Слънчевото затъмнение на 15. Февруари ще бъде частично, в 28-я градус на Водолей в IV дом. Възходящ възел в X дом в Лъв. Низходящ възел в IV дом във Водолей.  

Коридорът на затъмненията върви от лунно към слънчево, а това означава, че ще прояви във външния свят онова, което е натрупано вътре.

Състоянието, в което навлязохме в 15-16 лунни дни, говори за изкушенията, на които сме се поддали в предшестващия период и които вече са дали проявения си резултат в живота ни. Последствията от това, къде сте проявили малодушие или сте се поддали на изкушения, отчетливо са се проявили в ситуациите, в които сте се оказали в периода на коридора на затъмненията между 31.01. и 15.02.

Изходът от коридора в 30 лунен ден ще ви даде възможност да преминете на ново равнище не само вие, но и жените от вашия род. Водолей ще очертае областта на разширяване на възможностите в усвояването на нови знания и разширяване на виждането на света, буквално на „космическо ниво”.

Ако внимателно сте наблюдавали през какво преминавате през изминалите две седмици, вече сте наясно, кои са вашите стари, неефективни автоматични реакции, отразяващи вашите програми, наследени по женската линия на рода ви.  Дошло е време да ги замените с нови, адаптирани към съвременния свят.

Първият и най-важен етап от използването по подходящ начин на енергиите на този период е определянето на своите истинни желания. Щателната вътрешна работа ще ви даде възможност да ги постигнете с лекота, но само и единствено ако те са истинни желания.  Също много важен е аспектът честолюбие. Смирете го във вашите планове. Проверете желанията си по двата показателя: истинност и екологичност (за това неведнъж съм писала, с две думи – не бива да се намесвате в пътя на друг човек). Ако последвате изкушението да нарушите етиката на човешките взаимоотношения, ще си навлечете неминуемо в последствие задължителната разплата, която няма как да се избегне.

Коридорът на затъмненията ви е показал ясно, по метода на огледалото, къде допускате грешки в своето виждане на доброто и злото у хората: чрез семейството, близките, съседите, колегите, приятелите. Обърнете внимание как гледате на хората и какви етикети им поставяте: добър-лош, трудолюбив-мързелив, приятен-неприятен, почтен-непочтен. Какво усещате вътрешно, като го правите, какво се включва, къде не сте си позволили да сте такъв, защо това ви възмущава толкова?

Ето тук ще вие нужна безкрайна честност пред себе си и смирение, приемане. Защото всичко, което се случва в този период, е следствие на нарушаването на етиката във взаимоотношенията между хората. И вие просто получавате обратно онова, което сте си заработили.

Преходът на затъмнението преминава през 30. лунен ден, което ще ви даде възможност да преминете на ново равнище. Важно е да не се опитвате да се съпротивявате на промените на света. Опирайки се на старото, да изградим новото – това е важното.

Новото време ще ви принуждава буквално ежедневно да поемате отговорност за своите избори и последствията от тях. Готови ли сте за това?

Сега вие правите своя избор за бъдещето си – не само материално, но и духовно.

Затова отново припомням: проверете своите планове и желания за истинност. И се учете да правите избор, да поемате отговорност за него и да приемате последствията от този избор.

Стремете се към вътрешна чистота и честност. Това ще ви даде възможност да видите у всеки човек учителя и самите вие да бъдете учител за всеки, който се докосне до вас.

И внимавайте с високомерието и горделивостта, защото светът твърде бързо ще ви покаже къде наистина е вашето място.

Изключете завистта и злобата, които могат да станат ваши негативни спътници и не забравяйте, че всичко, което мислите, чувствате и правите, неминуемо се връща към вас един ден. Радвайте се искрено на постиженията на другите хора и се равнявайте по себе си, вчерашния. Искаш да си победител – чувствай се като победител, мисли като победител, творец.

Напомням, че слънчевото затъмнение в тази година съвпада с Новата година на Жълтото (земно) Куче по източния календар. Надяваме се кучето да донесе така дълго чаканата стабилност.

Зимните и летните затъмнения през тази година преминават под знаците на Лъва и Водолея. А това означава слава, известност, разпространение на информацията.

Катя Богданова
Обикновена Вълшебница

В публикацията съм използвала и материали от интернет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *