11.11.11 – Състояние на единство с всичко съществуващо

Земя в дланите ниДа проведем медитация.  Същината й е във включването към колективната енергия с всичко  съществуващо.

Влез в състояние на покой, на радост, на любов. Вслушай се в сърцето си, почувствай неговия ритъм – неговите честоти излъчват любов. С помощта на тази енергия на Любовта образувай енергийно кълбо, символ на планетата Земя и го вземете в ръце. Дръж този енергиен символ до края на медитацията.

Почувствай твоята енергийна връзка с близките си. Почувствай тяхната грижа, Любов, преданост, нежност… Благодари им за всичко това. Подари им твоята Любов и благодарност!

Почувствай енергийните връзки на Любовта с твоите приятели, познати, съседи… Остани известно време в този блажен облак от чувства. Ти си обичан. Ние всички сме обичани и обичащи!

Почувствай единната нишка на Любовта с жителите на твоя град, населено място, страна, континент, с цялата планета. Представи си пред себе си милиони и милиони твои братя и сестри, живеещи на разни континенти. Разшири възможностите на своето сърце до планетарен мащаб.  Ние всички сме ЕДИННОТО КОЛЕКТИВНО СЪЗНАНИЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!  Ние сме ЕДНО!

А сега преминаваме към колективния разум на природата.
Почувствай своята връзка с минералите, камъните, планините – почувствай тяхната енергия, тяхната Любов. Това са нашите помощници, обичащи ни помощници!

Почувствай връзките на Любовта с колективния разум на растенията, дърветата, цветята, тревите. Това е твоето здраве, това е твоята сила, това е твоето свещено могъщество. Тази Любов ти даряват цялата, без остатък всички представители на Царството на растенията.

Почувствай своята връзка с колективния Разум на животните, на всички животни. Представи си някои техни представители пред своя мислен взор. Нежно, топло им благодари за тяхното участие в твоя живот. Вие сте единното колективно съзнание на човечеството.

Почувствай силните връзки на твоя Род с Духовете на Огъня. Това сътрудничество е свещено. Това е магическа сакрална връзка на Духовете с човечеството. И това е прекрасно!

Почувствай Любов и нежна, предана връзка с Духовете на Водата и водните обитатели. Поблагодари им за хармонията, за помощта им в балансирането на енергиите на планетата.  Почувствай тяхната Любов. Остани с нея известно време. Почувствай музиката на водите…

Почувствай мощната енергийна връзка с Духовете на Въздуха, с птиците. Почувствай полъха на вятъра, вдъхни свежестта и силата на въздушната енергия. Поблагодари на колективния Разум на Птиците за участието им в твоя живот, за помощта им в разпределението на хармоничните енергии, за твоята радост. Чуй техния отговор. О, те винаги са с теб, тези предани същества на Любовта и Светлината!

А сега… Планетата… Духът на Земята… Нашата Майка… Разтваря своите обятия, любящите енергийни обятия на Гая.  Тя прегръща цялото човечество. Всички ние се сливаме в едно. Човечеството, Духът на планетата и Духът на Земята!

И то казваш на Вселената: „О, НИЕ СМЕ ГОТОВИ ЗА ПРЕХОДА КЪМ НОВОТО НИВО НА РАЗВИТИЕ! Ние познахме единството, ние познахме Любовта! Ние сме едно! Ние сме Светлина и Любов, Светлина и Любов, Светлина и Любов!”  

А сега пусни кълбото от ръцете си и го изпрати нагоре, към небето, към Вселената. Това е твоята вест до дома ти, това е твоето потвърждение за готовността ти, за осъзнаването на единството. Твоята енергия ще се вложи в „касичката” на Светлината и ще е онзи свещен „процент” при поредното тестиране на Земята и човечеството.

А сега празнувайте! Празнувайте Любов и Единение, Мир и Щастие, Творчество и Свобода! Бъдете радостни като децата. Станете деца. И празнувайте заедно празника на ЛЮБОВТА!

По материали от сайта  http://planeta.moy.su

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *