Четиринадесети лунен ден – последен шанс за корекции

ТръбаКакто през дванадесети и тринадесети лунен ден, така и днес не бива да забавяте темпото, да се съмнявате в успеха на започнатото. Използвайте този изключително енергийно наситен ден, да поправите или коригирате нещо в начинанията си. Днес е последният ден, когато ще можете да го сторите. След Пълнолуние това вече няма да е възможно. Просто всичко ще си върви по своя път и по свой начин. С две думи – каквото сте посели през първата половина на лунния месец, това и ще жънете през втората.

Затова – не пропилявайте възможностите днес, не бъдете пасивни. Помнете, че този запас от енергия, който идва при нас от Луната, не може да бъде „натрупан” за друго време, когато да го използваме. Затова девизът на днешния ден е „ТУК И СЕГА!”.

Това е ден на постижения по пътя ви, на откриване на своето предназначение, на разкриване на своите таланти. Днес целият свят ви помага – последвайте зова на съдбата. В някои от традициите символът на този ден е ТРЪБАТА, която ни зове към завоюване на нови върхове, към активни действия за реализиране на своето истинско „АЗ”.

Общуване

Днес поради „разбърканите” емоции, може лесно да изпаднете в отчаяние, тъга – не се оставяйте. Ако все пак се случи, кажете си: „Аха, предупредиха ме за това.” И си пуснете любима песен, изгледайте някоя забавна комедия или се обадете на приятел, за когото чашата винаги е наполовина пълна.

Здраве и хранене

Днес се препоръчва така нареченото „сухо гладуване”. Не претоварвайте организма си с много течности, за да може той по-лесно да се изчисти.

Обърнете внимание на очите. Гледайте по-малко телевизия, прекарвайте по-малко време пред компютъра. Препоръчва се за отмора на очите да се съзерцават изгрева или залеза, да се наблюдава вода, небе или просто хоризонта.

Днес са противопоказни пластичните операции. Можете да извършвате само повърхностни третирания на кожата: пилинг, почистване, отстраняване на брадавици. Днес не продупчвайте ушите.

Бизнес

Внимавайте днес – взетото днес решение няма да имате възможност да промените до началото на следващия лунен месец. Както се казва – два пъти мери, един път режи. Претеглете всички „за” и „против” и едва тогава предприемайте нещо.

Много добър период за решаване на организационни въпроси, за въвеждане на ред в документацията ви.

Практика за четиринадесети лунен ден

Днес е особено полезно да се работи за получаване на нова информация от подсъзнанието, за отваряне на така нареченото „трето око”.

Ако се двоумите между две възможности, два варианта, две различни стъпки и се чудите коя от тях да предприемете, е добре да използвате описаната по-долу практика. Но не бива да задавате въпрос, чийто отговор е „да” или „не”. Както се казва, не може в едната ръка да държиш банан, а в другата „небанан”.

Въпрос към своя Висш Аз

  • Застанете с прибрани крака.
  • Разперете ръце встрани.
  • Съсредоточете вниманието си върху областта на слънчевия сплит.
  • Задайте въпроса, като уточните от коя гледна точка ви интересува по-добрия за вас вариант. Например, ако имате 2 предложения за работа и се чудите кое да изберете, можете да зададете въпрос: „Коя от двете работи ще подпомогне моето кариерно израстване?” . Тогава можете да получите един отговор. Но ако формулирате въпроса си така: „Къде ще се чувствам по-спокойна и удовлетворена?”, можете да получите противоположен отговор. Защото няма нещо, което да е от всяка гледна точка добро или зло.
  • След като сте задали въпроса си към своето Висше Аз, отбележете коя ръка за кой от двата варианта отговаря и се отпуснете. Старайте да мислите само за областта на слънчевия сплит.
  • След известно време ще почувствате как тялото ви се накланя надясно или наляво, в посока към единия вариант или другия.

Важно! Не се старайте да отговаряте или да прехвърляте варианти в главата си. Просто останете съсредоточени върху слънчевия сплит и мислете само за него. Едно задаване на въпрос към своя Висш Аз е достатъчно. Той няма да го забрави, така че не се налага да му го припомняте ;).

Успешен ден и очаквам да ми пишете как ви се е получила практиката. Пишете ми също и как ви помагат препоръките за всеки лунен ден.

Катя Богданова
Обикновена Вълшебница

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *