Четвърти лунен ден – разкриване на истината

луна и вълшебницаЧетвърти лунен ден отразява като огледало вашето истинско лице, вашето истинско, а не измислено „АЗ”. Въпросът е в това дали се боим да се срещнем със самите себе си или напротив, ще го направим с удоволствие.

Това е денят, когато трябва погледнем как реагира света на стореното от нас във втори и трети лунен ден: дали вървим в правилната посока, дали не сме се отклонили от пътя, дали избраната от нас цел си струва да се стремим към нея.

Символът на този ден е Дървото, дървото на познанието. Ден на включване на силите на доброто и злото. Преди да вземете някакво решение, направете дълбоко вдишване и издишване и оценете до какво ще ви отведе следващата ви крачка.

Общуване
Избягвайте шумните сбирки, колективните мероприятия. Не бива да сте твърде дейни през този ден – отдайте се повече на размишления, на общуване със семейството, приятелите, но в тесен кръг, спокойно. Избягвайте алкохола.

Бизнес
Много подходящо време за събиране и обработка на нова информация. Време за рационализация на бизнеса ви – направеното през този лунен ден ще повиши неговия КПД и ще ви даде шанс пред конкуренцията. През този лунен ден не жалете нито средства, нито време на увеличаване на производителността на предприятието ви.

Здраве
Отделете внимание на гърлото и шийния отдел на гръбначния стълб – днес те са особено уязвими. Ако работите на компютър – правете си чести почивки и раздвижване на шията. А на тези, на които им се налага да говорят много на работа, ако нямат възможност да помълчат, нека пият горещи чаеве.
Много полезни днес са разходките в гората. Това ще ви помогне да приведете в равновесие енергийните потоци на вашия организъм.

Практика на четвърти лунен ден: пеене на звукове, мантри, молитви
Напяването на различни звукове, мантри, молитви, песни, генерира особено състояние на пространството, което действа съживяващо, обединява и вдъхновява хората.
Всяка дума е своеобразна вербална магия. А изцеляващите звуци помагат на човек да укрепи здравето си. Произнесени в 4, 6, 7 лунен ден, на нарастваща Луна, влиянието им се умножава.

„И” – дълго и протяжно. Стимулира главния мозък, очите и носа. С този звук могат да се лекуват синузити, хрема, възпаления на очите. Стимулира главния мозък, очите и носа, хипофизата, щитовидната жлеза и всички елементи на черепа. При пеенето на звука „И” черепът вибрира и ако се пее този звук дълго, то започва да се усеща радостна възбуда. Добро средство от лошо настроение.
„Е” – стимулира гърлото, паращитовидната жлеза, трахеята. Трябва да се пее високо (не силно, а високо).
„О” – общо хармонизиращ.
„А” – стимулира горната част на белите дробове. Дългото „А” чисти аурата, сваля емоционалното напрежение и дава почти същия ефект като разкаянието.

Пейте, момичета и – до утре!

Катя Богданова
Обикновена Вълшебница

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *