Десет златни правила за повишаване на вибрациите ни

повишаване на вибрациитеТолкова често се говори днес за Прехода, за повишаване вибрациите на Земята, за нашите вибрации. За някои от нас това може да звучи твърде отнесено или езотерично. Но ето на какъв материал попаднах в необятното Интернет пространство. Той дава всъщност отговора на въпроса – каква е целта на това „упражнение“ – повишаване на вибрациите. И като се позамислих, не открих нищо ново, което да не знам или да не се опитвам да спазвам. Но в този материал всичко е дадено концентрирано и без излишно разводняване.   

„С повишаване на вибрацията си можете да постигнете в живота всичко, което пожелаете. Човек със слаба вибрация е уязвим и живее с постоянно чувство за неудовлетворение и разочарование. Ако сте достатъчно отговорни и искате да промените начина си на живот към по-добро, ще ви се наложи да следите за изпълнението на 10-те златни правила, с чиято помощ ще повишите собствената си вибрация. И така:

    1. Контролирайте мислите си. Ежедневните ни мисли създават реалността ни. Не става дума за това, че трябва да проследявате всяка преминаваща през главата ви мисъл. Това би могло да ви побърка. Просто е нужно да се заставите да изключвате изцяло негативните мисли. Първоначално задачата ще ви изглежда неосъществима. Но с времето ще разберете, че не е толкова сложно и ще приучите разума си да филтрира собствените ви мисли. Научете се да виждате не проблема, а начините за решаването му. Колкото повече мислите за доброто, толкова повече повишавате вибрацията си.

    2. Говорете само за това, което искате! Много често хора с проблеми в личния живот, когато срещнат влюбена двойка, си казват въздишайки: „Ето, на някои им върви, а на мен – не”. Стоп! Така задълбочавате нещата към по-лошо и следователно само понижавате вибрацията си. Следващият път си кажете нещо от рода „Радвам се за тази двойка и съм сигурен, че в близко бъдеще, също ще срещна съдбата си”. Същото можете да приложите за парите – няма нужда на всичките си познати да говорите за финансовите си проблеми, така само ги задълбочавате излишно, при и без това трудната ситуация. Научете се да говорите за благополучие, пари и щастие – престанете да преразказвате неуспехите си.

    3. Избирайте кръга си на общуване! Старайте се да не общувате с песимистично и негативно настроени хора, обикновено тази категория хора имат много ниска вибрация и това може само да ви навреди.

    4. Старайте се поне за известно време да не мислите и размишлявате. Най-добре е това да става сред природата или някъде в отдалечено местенце на града. Концентрирайте се върху тишината и спокойствието. Това е най-добрият начин да прочистите съзнанието си и да повишите собствената си вибрация. Ако сте много зает човек и не можете в близко време да си позволите почивка, то слушайте спокойна отпускаща музика.

    5. Общувайте с единомишленици! Прекарвайте повече време с хора, споделящи интересите и хобито ви. Ако примерно сте решили да ставате писател, то се запишете в литературен кръжок. Повярвайте, че така не само усъвършенствате майсторството си, но и значително повишавате вибрацията си. Научно е доказано, че общуването с единомишленици удължава живота средно с 5 години.

    6. Давайте колкото е възможно повече! Каквото ви е на душата – пари, време или просто това, което отдавна не ползвате. Отдавайки, получаваме двойно повече. Помагайте на другите и те също ще ви помагат.

    7. Постъпвайте с хората така, както бихте искали да постъпват с Вас! Преди да се разсърдите и обидите на някого, помислете струва ли си това. Има моменти, в които е по-лесно и по-добре да простиш. Колкото по-леко и добре се отнасяте към околните, толкова по-добри хора ще срещате в живота си.

    8. Старайте се да гледате възможно най-малко телевизия! Работата е там, че медиите все повече и повече стават източник на негативизъм. Колкото повече слушате и гледате предавания за болка, насилие и бедност, толкова повече снижавате собствената си вибрация. Подсъзнанието ви привиква към негативните мисли и започва да ги привлича като магнит в живота ви.

    9. Помнете за оптимизма! Това може да се окаже и най-трудното за вас – трудно е да си позитивен, когато наоколо всичко се руши и нищо не се получава, но колкото и да е парадоксално, точно в такива минути трябва да запазите позитивната настройка. Когато се смеете и отнасяте леко към ситуацията, вибрацията ви нараства рязко, а колкото по-висока е тя, толкова по-бързо си отиват проблемите. Позитивните мисли привличат добри и приятни хора, а приятното общуване е залог за добро настроение.

    10. Настроението! Това е най-главното правило, което ще ви помогне винаги да поддържате собствената си вибрация на високо ниво. Настроението ви е отражение на минали мисли. Спрете се и започнете да мислите за хубавото, като съзнателно променяте настроението си. Колкото по-добре се чувствате, толкова по-интересен и щастлив живот ще се разкрие пред вас.

Източник: 

http://www.znaxar.com/sila-misli/19593-desyat-pravil-s-pomoschyu-kotoryh-vy-povysite-svoyu-vibraciyu.html

Ако този материал ти е допаднал, използвай бутоните по-долу, за да го споделиш и с другите. Благодаря!

Катя Богданова
Обикновена Вълшебница 

43 мнения по „Десет златни правила за повишаване на вибрациите ни“

 1. po interesen material,koito da mi dopada i da otrazqva misleneto mi ne sam srezshtala.Blagodarq,che ima i drugi hora da cenqt cennoto.

  1. Благодаря, Детелина! Всъщност според един от неотменимите закони на Вселената, на Привличането, ти просто си ме привлякла и така си попаднала на тази статия. Просто твоите мисли и вътрешни нагласи, които са в синхрон с написаното, привличат потвърждение. Не мислиш ли? Детелина, имаш ли възможност да пишеш на кирилица? Ще ми е много приятно 🙂 .

   1. Здравейте, на мен също много ми допадат всичките ви статии! Много Ви благодаря, защото от доста време не съм попадала на нещо хем стойностно, хем съществено, хем увлекателно, хем да съвпада и с моите разбирания и преживявания….някак инфо пространството се напълни със всякакви повърхностни и писани-преписани статийки, които още от начало те отказват да ги дочетеш до края. От известно време и аз постоянно изпращам заявка до вселената да ми изпрати отговори и яснота по доста въпроси и съм напълно съгласна, че най-вероятно съм Ви привлякла по някакъв начин 🙂
    Желая всичко добро от сърце!:)

 2. Това е най-хубавото нещо което съм чел досега.Ако има още с удоволствие бих ги прочел.Наистина ако тези 10неща се спазват живота на хората би бил по лек и лесен.

  1. Благодаря, Георги! Още има – в блога :). Това са мои осъзнавания, на база прочетено и най-вече преживяно. Не претендирам за авторство, защото всичката тази информация е някъде около нас. Просто трябва да узреем, за да я приемем. Ти, явно, си вече узрял 🙂

 3. Това е прекрасно.Пожелавам на всички, които прочетат, тези правила
  да се опитат да ги съпътстват и това ще им помогне за всичко и на всякъде.:))

 4. Прекрасна статия!Благодария ,че създавате приятни емоции у всеки!Мисля,че имаме нужда по-често някой да ни зарежда така с положителни слова!

 5. Точно от това имах нужда в момента,защото имам проблем и се чувствах зле.По някакъв начин ,е не на 100%,но поне на 70%,ме заради с оптимизъм и се надявам да преодолея проблема си.Между другото преди известно време имах същия проблем,тогава случайно срещнах д-р Данева,която ми подари стихосбирката си и много ми помогна да преодолея негативизма ,който ме беше обзел.Тя-като добрата фея пак навреме ми се яви.Надежда изпълни душата ми.

  1. Иванка, когато ученикът е готов, учителят се появява :). И тази статия не случайно ти е попаднала в този момент. За това Вселената ни изпраща помощници като една „Д-р Данева“ или под формата на приятел, който ти е препоръчал нещо или човек, който те изважда от релси и след като се отърсиш от проблема, разбираш, че и той ти е бил неоценим помощник.

 6. Привет,

  Прекрасно написано. Така си пожелавам повече хора да го разберат това и света да се преварне в едно още по щастливо място 🙂

 7. Мога спокойно да кажа, че към всяко от това правило, без да знам, че е правило съм се придържала и стремяла да спазвам ! Например: избягвам контакти с хора, които не ми допадат, не гледам предавания и хора по телевизията, които са ми неприятни. Гледам настроението да ми е на ниво, даже когато искам да плача. Оптимист съм във всичко, което започвам да правя и т.н. Въпреки това е хубаво да си го напомняме постоянно, след това това ни става природа.

  1. Наистина, когато отначало нарочно спазваме някакво правило, то постепенно (но не веднага) се превръща в наша природа. Успех в усвояването на нови златни правила 🙂 !

 8. Наистина страхотна статия! Ще се опитам да спазвам 10-те златни правила, като си разпечатам статията и я поставя на видно място, покрай което минавам всеки ден! Може и Вие да опитате! Предполагам, че ще помогне!

  1. Чудесна идея, Деси! Може и да си напишем всяко от правилата на различни листчета и да ги залепим навсякъде из дома си. Като минаваме край тях да си ги припомняме :).

 9. Чудесна статия.Хубави и точни златни правила.Пожелавам на всички хора да ги прочетат,осмислят и спазват.Накрая наистина ще има успех.Аз съм оптимист.

 10. Спазвах тези правила, чувствах ги в сърцето си, но така станах по-уязвима, раздавах помощта си, душата си, бях добра с хората, но когато аз имах нужда от помощ – получих унижение и физическа болка, нещата не се получиха, както ги исках и сега трябва сама да се справя с реалността. Не се опитвам да опонирам, просто имам нужда от помощ!

  1. Какво точно се е объркало? Дали не са останали очаквания: аз постъпвам така с другите, значи е редно и те да постъпват така с мен. Дали не пренебрегваш най-важното от правилата: любовта, но първо към себе си. А за помощ – свържи се с мен по мейл да поговорим (katyabogdanova.com@gmail.com)

 11. Здравейте, Катя! Благодаря за ангажираността. Осъзнах отново, че съм от хората с по-развито усещане на фините честоти. Това, мисля е причината за временния дискомфорт. Открих нов начин за приспособяване към новите нива на енергия 🙂

 12. Благодаря! Всичко е много добре систематизирано! Много статии чета и се интересувам от темата, но ми трябва още много да се уча ! Вие много ми помагате в случая! Прекрасен ден!

 13. Сега и по симптомите знам кой тип съм, Благодаря! Въпроса е да си изработя и характера

 14. Много добре е поднесено БЛАГОДАРЯ! Чета , разсъждавам,прилагам но как да се изолирам от съпруг и родна майка на които тези теми са чужди . Моите разбирания са им странни особено за майка ми.Благодарна съм за възможността да си сверявам часовника с хора за които живота е нещо повече от криза, болести,старост…

 15. Преписах всичко, някакви точки ги спазвах по интуиция, а по някои трябва да поработя. Благодаря на Господа че пратил подходящи хора към мен.

 16. Много благодаря ! Аз зная тези неща , но сега наистина са в концентриран вид . Не знаех само , че общуването с единомишленици удължава живота . Но аз интуитивно го правя ! Благодоря за песните на Учителя , изпяти от теб ! Благодаря за прекрасния вкус ! Желая ти успех ! Тамара

 17. Ако песимиста и вечно недоволният човек, който не спира да се оплаква от работата си и проблемите си е съпругът ми…?Каква е алтернативата да отблъсна негативната енергия, която вече ми промива мозъка? Иначе за всичко написано съм твърдо „ЗА“.

  1. Ако знаеш колко ми е познато, Деляна :)! Това си е криво огледало, откъдето и да го погледнеш, при условие, че не си мрънкало. Можеш да се опиташ да разбереш защо го прави. Недоволството от другите е следствие на недоволството (обикновено тайно) от самия себе си. Също така е отказ от поемане на отговорност за собствения живот – другите са виновни, а аз съм просто жертва. Това е, на първо четене. А когато разбираш мотивите на другия за едно или друго поведение, някак ти става по-лесно да гледаш на него като на недостатъчно зряло, неразумно дете. Това помага, ако не премахва изцяло раздразнението. А раздразнението ни си е наш продукт, защото ние избираме как да се чувстваме по даден повод.

   1. – другите са виновни….. -> Според мен всичко е доста относително. Според мен отговорност за израстването на една личност, в % носят- Обществото, семейството, самият човек, както и ситуасията(война/мир…..). Например ако сте израстнали в някое племе канибали, какво съзнание, съвест, развитие може да имаш? Или ако сте в семейство на учители, доктори. Или пък в кралски дворец? Или пък ако си преживял насилие?……..

 18. Благодаря за чудесните статии Катя!
  Опитвам вече няколко пъти да се абонирам, но не успявам?!
  Ако е възможно потвърди абонамента ми, предполагам мейла се вижда при теб!:) Усмихнат и ведър ден от мен!

 19. izvinqvam se za latinicata,no pisha ot telefon.saglasna sam s vsichko nspisano, no kak moga da razbera ili ima li nachin da se opredeli chestotata na vibraciata mi v momenta, za da znam kade sam v registara i kolko imam da rabotq varhu sebesi?

  1. Привет! И защо ти е нужно да определяш вибрациите си в момента? Нали знаеш, че те не са постоянна величина. Ако си с любимия край морето и гледаш изгрева – сещаш се каква ще е вибрационната ти честота. Но ако си караш колата и някой комплексар те засече и те принуди да влезеш почти в канавката, изплашена до смърт и пращаща поздрави на майка му – ясно е какви ще са тогава вибрациите ти Наблюдавай живота си, ежедневието си, нещата, които ти се случват и хората, които са край теб. Ако общо взето нещата са ОК и често ти се „случват“ (макар, че Вселената не познава случайности) приятни и радващи неща – значи си в правилната посока – нагоре. Ако си объркана, често се чувстваш неразбрана, ненужна, глупава, дебела и т.н. – неща, които „без да искаме“ все ни се въртят в красивите главици – просто се спри и се замисли. Нещо си слязла „надолу“ и е време да се вземеш в ръце :). С няколко изречения не може да се определи, но целта ти е ясна. Защото ти и само ти си отговорна за своите вибрации и тяхното ниво.

 20. Много е добър материала!Благодаря за споделянето на тези безценни правила.Старая се да се придържам към тях.

 21. Здравейте Катя!Привет на всички!
  Явно всички отдавна търсим себе си! Явно всички сме осъзнали,че смисълът да сме на тази земя в този момент не са материалните притежания.Вероятно този проблем сме отработили в някоя от миналите си инкарнации. В края на 2013 усещах липса на смисъл във всичко,което се случва около мен и в света.На 01.01.2014 около 12.30 часа на обяд беше новолуние.Невероятен момент да „почукаш на вратата и да ти се отвори“!Пожелах си в часа на новолуние да получа информация за истинския смисъл да съм на Земята точно сега.Пожелах си да се освободя от „мрънчовците“ за които ти говориш.Пожелах си около мен да останат само хора,които са чисти и почтени и с които да споделяме общи духовни стремления! Вярвайте ми, чудото с информацията се случи на часа,а хората,които години наред търпях заради криворазбрана етика и състрадание отстраних и продължавам да отстранявам с лекота,без да ги наранявам.Останаха малко,но поне усещам,че връзката е силна и за моя радост до мен са и децата ми,които напълно споделят моите виждания за това,че животът е такъв,какъвто си го сътворим и ако търсим ще намерим,ако почукаме на вратата тя ще се отвори и че духовниците с техните религиозни заблуди и измами не могат да ни създадат празник на душата! Ние сме нещо друго.Не сме тялото, а тялото е това,което сме ние!
  Катя, благодаря,че Ви има и че можах да споделя тези мисли с Вас

  1. Чудесата нямат край, Ваня, особено когато си ги сътворяваме сами, нали?! 🙂

 22. Само с едно нещо не съм съгласен. Че – „Настроението ви е отражение на минали мисли“. Това не може да бъде така. И всеки езотерично реалномислещ човек би се съгласил с мене. НАСТРОЕНИЕТО Е ОТРАЖЕНИЕ НА МЪСЪЛТА В МОМЕНТА, А НЕ ОТРАЖЕНИЕ НА МИНАЛИ МИСЛИ !!! Всеки човек е имал отрицателни милсли в миналото. Но това съвсем не означава, че сега ще е в лошо настроение. Именно ако в дадения момент човек е обзет от за него положителни мисли то емоцията, която съответствува на мислите ще е в противовес с едно супр настроение СЕГА !!!
  Вълшебнице, ще се радвам на коментар по това мое съждение. Може да не съм прав. Ако е така, кажи ми защо. Все пак и аз съм човек и аз греша. Просто искам да те подобря и усъвършенствам в твоите начинания. Лично аз пиемам критиката като мехлем за да се подобря в моите начинания. Много пъти съм грешил и единственият начин да се подобри човек, когато греши е да оцени една реална критика, където се случва човек да се заблуси.
  С Почит – Нори.

 23. Само с едно нещо не съм съгласен. Че – „Настроението ви е отражение на минали мисли“. Това не може да бъде така. И всеки езотерично реалномислещ човек би се съгласил с мене. НАСТРОЕНИЕТО Е ОТРАЖЕНИЕ НА МЪСЪЛТА В МОМЕНТА, А НЕ ОТРАЖЕНИЕ НА МИНАЛИ МИСЛИ !!! Всеки човек е имал отрицателни милсли в миналото. Но това съвсем не означава, че сега ще е в лошо настроение. Имено ако в дадения момент човек е обзет от за него положителни мисли то емоцията, която съответствува на мислите ще е в унисон с едно супер настроение СЕГА !!!
  Вълшебнице, ще се радвам на коментар по това мое съждение. Може да не съм прав. Ако е така, кажи ми защо. Все пак и аз съм човек и аз греша. Просто искам да те подобря и усъвършенствувам в твоите начинания. Лично аз пиемам критиката като мехлем за да се подобря в моите начинания. Много пъти съм грешил и единственият начин да се подобри човек, когато греши е да оцени една реална критика, където се случва човек да се заблуди.
  С Почит – Нори.

  1. Благодаря за коментара, Норберт. Както посочвам в началото на поста, този материал не е мой, авторски. Препрочетох го още веднъж и поразмишлявах над онова, което ви е смутило. Може би авторът е имал предвид, че мислите, които пораждат дадено настроение, не могат безкрайно дълго да си остават такива. За да променим емоцията, би трябвало да променим мислите, които ги пораждат. В един миг мисълта минава, в следващия миг тя вече е „стара“ мисъл, отМИНАЛА. Това е. Иначе спор няма, че моментното настроение е отражение на мислите, които протичат в този момент.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *