Деветнадесети лунен ден – освободете се

МрежаЕдин от най-опасните и конфликтни дни в лунния месец. Напрежението просто витае във въздуха. В известен смисъл този ден е като изпитание за вашата издържливост – дали наистина заслужавате даровете на Луната, които тя ви донесе в този месец.

От вас се иска да покажете всичко, на което сте способни, да изследвате вашето търпение и милосърдие и доколко правилно реагирате на възникващите трудности. Или както е казал Ницше: „Това което не ме убива, ме прави по-силен!” С две думи – този лунен ден прави силните още по-силни, а слабите – още по-слаби.

Внимание: днес има голяма вероятност да попаднете в капана на самозалъгването за това какво точно представлявате. Идеален период да разчистите своя живот от всичко, отживяло времето си: връзки, вещи,  опасни желания или негативни мисли.

Разчистете и жизненото си пространство. Освободете живота си от всичко, което не дава на енергиите свободно да текат.

Бъдете много внимателни днес към всяка информация и предложения, които получавате – дори и да изглеждат твърде съблазнителни! Неслучайно символът на този ден е МРЕЖАТА. Пазете се да не попаднете в нечии мрежи!

Бизнес

В унисон с казаното по-горе – внимавайте със споразумения, предложения, оферти. По-добре отложете вземането на решение за друг ден. Има голяма вероятност да попаднете под нечие влияние, да ви въвлекат в заблуда и на практика да се окаже, че обслужвате чужди интереси.

Време е да огледате бизнеса си и ако имате някои дейности, от които търпите загуби – замислете се, дали не е време да се освободите от тях?

И още нещо: моля ви, бъдете днес по-скромни! Не се хвалете днес с богатството и положението си. Бъдете по-тихи от водата и по-ниски от тревата. В противен случай се обричате на банкрут или ограбване.

Практика за деветнадесети лунен ден

Изчистване на жизненото пространство

  • След като прегледате шкафове, килери и понапълните един-два чувала с вещи за изхвърляне, добре е да изчистите и пространството на дома си. Можете да го направите със свещ или ароматна пръчица. Аз използвам тройно пречистване: първо минавам с църковна свещ и ароматна пръчица заедно, после наръсвам със светена вода, а най-накрая „прозвънявам“ цялото жилище. Можете да го направите с тибетски пеещи купи, със звънче, а в краен случай, ако нямате нищо звънящо, да пляскате по няколко пъти с ръце в ъглите.
  • Започнете от входната врата и вървете по периметъра на жилището си, по посока на часовниковата стрелка.
  • Пред всяка врата и във всеки ъгъл правете кръстен знак и продължете нататък.
  • Докато обикаляте, можете да произнасяте и някаква молитва или пожелание – както го чувствате.
  • Накрая оставете свещта/пръчицата да изгори напълно на прага на дома ви.

До утре!

P.S. Благодаря ви за чудесните отзиви по повод на тази рубрика! Радвам се, че съм ви полезна!

Катя Богданова
Обикновена Вълшебница

4 мнения по „Деветнадесети лунен ден – освободете се“

  1. Най-добре обяснено какво представлява всеки лунен ден.
    Благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *