Двадесет и четвърти лунен ден – днес „преобръщаме” планини

БорДвадесет и четвърти лунен ден е активен и изпълнен с енергия. За разлика от предишния, обаче, е лишен от агресия и психическо напрежение. Ден радостен и дори празничен, изпълнен с чиста енергия.

Прекрасен период за творчество, за презентации, изложби, концерти.

В днешния ден хората са настроени доброжелателно. Всички се нуждаят от топлина и покой след вчерашното напрежение.
В този ден можете да решите много проблеми, ако предварително добре сте ги анализирали и сте си извадили заключенията. Едно от главните условия за успешното използване на енергията на двадесет и четвърти лунен ден е предварителната подготовка за него.
Идеален период за нови начинания и творчески проекти, но, само при условие, че сте си „написали домашното” предварително и сте наясно с точната цел и имате вече план за постигането й. Или, ако се изразим метафорично, ако се каните да потеглите на пътешествие, трябва да сте извършили диагностика на двигателя, да смажете всички необходими системи и да заредите с гориво.

Здраве

Днес е много благоприятен ден за здравето. Днес е малко вероятно да имате проблеми с физическото си самочувствие, а ако ви се случат някакви проблеми в тази област, то те ще отминат бързо. Добри са и физическите натоварвания върху всички групи мускули, както и занятията с йога – според вашите предпочитания.

Бизнес

Всичко, с което се захванете в този ден, има шанс да е успешно, с изключение, разбира се на аморалните постъпки. Днес обърнете внимание как ви се удава започнатата работа. Ако нещата вървят трудно, със „скърцане”, по-добре се оттеглете от това. Явно не е настъпил момента за реализацията му.
Най-удачни са днес операции в интелектуалната сфера: планиране, разчети, счетоводни операции, работа с архиви, генериране на нови идеи, създаване на проекти и т.н. Полезни са и курсовете за повишаване квалификацията на персонала.

Според някои традиции, символът на този ден е ПЛАНИНАТА – непоколебима и твърда, при това – устремена нагоре, към небесата. Планината помага от една страна да се свържем със своите здрави основи и, едновременно с това, да постигнем стремежите си.

Ако обобщим с няколко думи препоръките за този ден:

  • Важно е да се започват нови дейности, да сме активни физически и творчески;
  • Противопоказна е пасивността (жалко е да се пропилява толкова силен и благоприятен ден!).

Лунен ритуал за двадесет и четвърти лунен ден

В този лунен ден е добре да се обърнем за подкрепа и зареждане със сили от природата.

Препоръчвам ви днес да поискаме енергия от бора.

  • Харесайте си едно дърво, което се отделя от масата подобни дървета.
  • Влезте мислено в контакт с него, поговорете му и помолете за разрешение да се докоснете до него.
  • Приближете се и се долепете с гръб към ствола му и мислено „влезте” с гръбначния си стълб в него.
  • Станете бор. Постойте известно време така, чувствайки как във вас се влива силата и енергията му, идващи от Земята.
  • След това се отлепете от ствола и благодарете на бора за силата, която получихте от него, пожелайте му дълъг живот.
  • За хората, които нямат възможност днес да открият своя бор, предлагам да намерят в Интернет картинка на мощен бор, да го наблюдават известно време, докато почувстват връзката с реалното дърво. И нека да извършат тази практика на сливане и зареждане с енергията на дървото във своето въображение.

 

До утре! А аз отивам да открия своя бор J. Споделете усещанията си от практиката. Отнема няколко минути, а ползата…Сами ще се уверите в нея.

Катя Богданова
Обикновена Вълшебница

Едно мнение по „Двадесет и четвърти лунен ден – днес „преобръщаме” планини“

  1. Здравейте, благодаря за публикацията много е полезна. В астрологията съм невежа, но начина по който се поднася информацията е прекрасен и достъпен за мен. С удоволствие бих продължила да следя и другите материали

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *