Двадесет и девети лунен ден – теглете чертата

ДракониТова е ден на завършек на всичко. Днес не бързайте, позволете си да обхванете с поглед целия лунен месец и да „теглите чертата”, да оцените своите постижения, както и да осъзнаете своите препятствия.

Символът на този ден е ДРАКОНЪТ, който символизира могъществото, но и скритата мъдрост. Приемете всичко, което се случва с вас, като резултат от своите действия и направете своите изводи.

Не зная защо смятат този ден за „сатанински”. Може би заради мощната енергия, която съдържа в себе си. И ако човек не съумее да канализира и използва правилно потенциала на тази енергия, тя може да се обърне срещу него.

Днес не е препоръчително да се започва нищо ново, както и да се финализира каквото и да е. Днес просто не бива да се отдаваме на активни занимания – няма смисъл, а дори можем да пострадаме от това. Защото от деня блика енергия, която лесно може да се трансформира в енергия на разрушението, на конфликтите.  Подлагайте на щателна проверка всяка информация, която постъпи днес към вас. Не приемайте никакви предложения, колкото и примамливи да ви се струват на пръв поглед. Твърде голяма е вероятността да станете жертва на измама, а после да се чудите откъде ви дойде тази пелена пред очите, та не сте усетили навреме опасността. „Предупреденият е въоръжен.”

Затова и е препоръчително днес да ограничите общуването.

За бизнеса също не е благоприятен ден в нито една област. Каквото и да направите днес – няма да има положителен ефект. Дори и да тръгнете да раздавате премии на служителите си – пак ще са недоволни. И търговията днес не е благоприятна – или ще загубите или ще ви измамят. Ако искайте вярвайте на това. Но ако не можете да си позволите днес да прекарате един „нулев ден” за бизнеса си, поне бъдете много, много внимателни. Стъпвайте като по тънък лед.

Здравето не бива да ви тревожи. Но ако днес почувствате някакъв физически дискомфорт, това е някакъв проблем, който сте считали за решен, а на практика той само е бил замаскиран. Не оставяйте самозаблудата, че „всичко е ОК” да притъпи сетивата ви. Неведнъж съм казвала (и това не съм го измислила аз), че сигналите на нашето тяло приемат  формата на дискомфорт, болка. Тя е наш помощник, сигнална лампичка, която идва да ни каже : „Хей, обърни внимание! Нещо, което правиш, не е правилно! Заеми се с него!”  Това може да са някакви натрапчиви негативни мисли, емоции, които от дълго време „отглеждаме” в себе си или неправилни действия. Разберете какви са те и ги освободете.

Практика за двадесет и девети лунен ден

Днес освен със сериозната работа по самоанализ, много подходящо е да се заемете и с избавяне от негативното във вас, което ви пречи да се чувствате добре. Можете да го съчетаете и с едно ритуално измиване (вече съм обяснявала как става това тук, в публикацията за осми лунен ден).

Също така е препоръчително да направите изчистване на жизненото пространство – на  дома и офиса ви. Ако съчетаете това физическо изчистване и с енергийно, чрез свещ и ароматна пръчица, ползата ще е много повече от двойна.
В публикацията за деветнадесети лунен ден дадох един вариант на такова изчистване. Припомнете си го.

Желая ви едни спокоен и безконфликтен ден!

Катя Богданова
Обикновена Вълшебница

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *