Двадесет и осми лунен ден – ден на жътвата

ЛотосДнес е един много спокоен и благоприятен ден. Ден на Слънцето, на духовното израстване и придобиването на мъдрост.

Символът на този ден е ЛОТОСА, съвършеното цвете, което олицетворява в източните духовни традиции разкриването на безграничните възможности, които са дадени на всеки. Затова днес имате шанс да откриете своето предназначение. Замислете се: към какво ви тегли сърцето, кое ви изпълва с радост, какво ви се удава с лекота – точно в това може би е отговорът за вашето призвание, за вашият път на тази земя.

Именно в двадесет и осми лунен ден можете да познаете себе си по плодовете от вашите усилия през изминалите двадесет и седем дни на лунния месец. Както се казва, днес „каквото си посял, това ще пожънеш”. Ако днес ви се случи нещо неприятно, не смятайте, че е неочаквано, изневиделица. Просто това е напълно очакван резултат от вашите неправилни действия през изминалия месец. Съветът ми, в такъв случай, е – постарайте се правилно да разтълкувате всичко, което днес дойде в живота ви – и добро и лошо. От вашето правилно разбиране зависи много.

Ако сте следвали препоръките за всеки лунен ден и днес се появят първите плодове от действията ви, то, първо, трябва да ги приемете с радост, но не със скръстени ръце. Просто продължете.

Второ – не забавяйте темповете, а добавете нови сили и действайте, действайте, действайте…

Трето, действайте, но не пресилвайте нещата – съхранете предишното темпо. Ако увеличите натиска, това може да доведе до пълен крах.

Здравето днес  би трябвало да не ви притеснява – организмът е положително зареден и е способен да свърши много неща. Добре ще ви се отразят различните очистителни процедури. Добър ден е и за соково гладуване.
Днес е много важно да пазите зрението си. Не се пренапрягайте – по възможност ограничете работата си с компютъра и съкратете взирането в телевизора (тази, последната, препоръка е добра винаги – най-често чрез новините и по-голяма част от филмите, в нашето лично пространство навлиза маса негативна енергия – нужно ли ви е това?!).

За бизнеса днес е добър ден – подписаните преди това договори и споразумения могат да започнат да дават първите си плодове. Само има едно предупреждение, което важи за всеки успех днес: приемете правилно това, което ви се случва. Радвайте се, но не бързайте да триумфирате и да споделяте с другите вашите малки и големи победи. По-добре ги запазете в тайна или ги споделете само с хора, за които сте абсолютно уверени, че искрено ще се зарадват.

Днес, както и вчера, също е добро време за благотворителност, но при спазване на задължителното условие, за което вече неведнъж съм предупреждавала – искрено благодеяние, освободено от егото и „тънките” сметки.

Важно е днес да вършите повече добри дела и да се постараете да запазите доброто си настроение.

Не се препоръчва да правите промени и да започвате нещо ново. Поизчакайте ден-два, до началото на следващия лунен месец.

Практика за двадесет и осми лунен ден

Днес целият ден трябва да бъде за вас една практика – практика на повишеното настроение. Каквото и да ви се случва днес, постарайте се да запазите доброто си настроение. Всичко, което се случва в живота ни, са само изпитания и уроци. А всички изпитания идват при нас според силите ни. Никога не ни се праща нещо, което не бихме могли да понесем. Колкото са по-трудни изпитанията ни, толкова по-големи надежди възлага на нас Създателят (Вселената, Бог – както приемате за правилно). Защото в преодоляването на изпитанията, човек израства и става по-силен и мъдър. Затова трябва да се радваме на трудностите в живота си – така имаме шанс да станем по-силни и мъдри и да израснем духовно.

До утре!

Катя Богданова
Обикновена Вълшебница

4 мнения по „Двадесет и осми лунен ден – ден на жътвата“

  1. Здравейте, Катя!
    Наскоро Ви открих и много ми харесва това, което чета. БЛАГОДАРЯ!

  2. А пък аз вече всеки ден си сверявам часовника с Катето 🙂 Вълшебницата е разширила ареала си на вълшебни действия. Благодаря ти, обичам те!

  3. Благодаря за хубавата статия! Имах много силно дежа-ву по време на четенето – дори не я дочетох цялата, защото вече знаех какво пише вътре :)))
    С пожелания за усмихнат, слънчев и положителен ден :))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *