Двадесет и първи лунен ден – използвай силата му

КонТова е ден на непрестанно движение напред, на стремителни и активни действия, на творческо вдъхновение. Един от най-творческите дни в лунния месец. Идеално време за хората, които по един или друг начин се занимават с  творчество. Днес организирайте творчески вечери, изложби, концерти. Неслучайно символът на този лунен ден е ПЕГАС. Само внимавайте, да не стане като в песента на Висоцки(цитирам по памет): „Меня сегодня Муза посетила. Немножко посидела и ушла.”  Не пропускайте момента, не го разпилявайте, а го насочете в нужното ви русло.

Конят, символът на този ден, говори и за това, че днес енергетиката е толкова мощна, че с каквото и да се захванете, то ще се случи няколко пъти по-бързо, отколкото в другите дни.

Символът на този ден говори още и за това, че днес е удачно време за пътуване, командировки и т.н.

Както и двадесети лунен ден, днес също е ден за колективни дейности. Не оставайте сами. Старайте се повече да сте сред хора.

Здраве

Днес е ден, когато можете да издържите по-големи физически натоварвания. Енергия за това ще имате в изобилие.
Не се препоръчва употребата на алкохол днес. Дори и в малки количества може да донесе големи поражения.

Бизнес и работа

Днес е най-подходящия ден в лунния месец за начало на нова работа.

За бизнеса е ден на активни, стремителни действия. Много ефективни ще са те, ако се извършват в колектив, екип. Днес е най-доброто време за мозъчен щурм.

Ако бизнесът ви по някакъв начин е свързан със спорта, игрите и особено с конете – днес е вашият ден! Стига да не последвате егото си и не се впуснете в излишни съревнования, за доказване на силата си – ще загубите и това, което сте имали досега.

Днес се пазете от лъжи, лицемерие, от преследване на собствената изгода, в ущърб на другите.  Бъдете принципни и честни към другите – ще ви се върне многократно.

Лунен ритуал за двадесет и първи лунен ден

Практика за изчистване със силата на вятъра

  • Излезете ли навън, спрете се за малко и обърнете лицето си по посока на вятъра.
  • След това се обърнете с гръб към вятъра и си представете как въздушните маси преминават през вас и „издухват” всичката мръсотия, обиди и огорчения, неуспехи и проблеми, всичко онова, което ви тежи и ви дърпа назад. Ако имате някаква ситуация, която особено ви тревожи, представете си как вятъра я издухва навън от вас и я отнася надалече.
  • Ако днес няма вятър (което е малко вероятно, но все пак) същото упражнение можете да направите и мислено.  Не бързайте – позволете на въздушните вихри да ви пречистят хубаво. Не забравяйте да им благодарите след това и да си представите как „затваряте прозорците и вратите” – не искате вятъра да отнася и хубавите неща, нали;)

Споделете какво е усещането след тази практика. Ще се радвам да споделите и за резултатите ви и от другите практики.

До утре!

Катя Богданова
Обикновена вълшебница

Едно мнение по „Двадесет и първи лунен ден – използвай силата му“

  1. Денят наистина е обещаващ, наситен с много действия и възможности. Поне моят е такъв. Ще открехна завесата на нови предизвикателства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *