Двадесет и седми лунен ден – следете за знаците

НептунТова е ден за получаване на съкровени знания. Днес се отнасяйте внимателно към всичко: хора, думи, филми. Това са знаци, които Вселената е поставила по пътя ви. Не ги отминавайте.

Според едни астрологически школи днес е ден на Нептун. Добър ден за пътешествия, но навътре, към себе си. Изостря се интуицията, т.нар. шесто чувство. Затова в този ден е добре да се вглеждате в нещата, които ви се случват или да провеждате психологическа работа. Много по-лесно днес може да се стигне до корена на проблемите ни.

Другият символ на този ден е ЖЕЗЪЛЪТ. Магическият жезъл, който ни посочва правилната посока и ни дарява надежда. Осъзнайте дълбокия смисъл зад привидно обикновените неща. Почувствайте се частица от огромния свят около вас. Осъзнайте, че светът, както и вие, не стои на едно място. Променяте ли се вие, променя се и той. И, обратно на общоприетото, промените се случват не отвън-навътре, а в точно противоположна посока – отвътре-навън.

Днес е добре да се намирате сред съмишленици, сред хора, които ви обичат и подкрепят. Не оставайте сами днес.

За бизнеса не е благоприятен ден. Единственото, което е добро за бизнеса днес,  е благотворителността. Вече сме говорили за истинската благотворителност, която трябва да е свободна от егото и да идва от сърцето. Това, което дадете от сърце, с мисъл за другите, ще ви се върне многократно.

Днес е добър ден за изчистване на организма. Уязвима е лимфната система. Добре е да се пазите от течение, от студ.

Важно в този ден е осъзнаването на себе си и своето място в този свят. Ако дължите нещо на някого, пари или друго, днес е ден за връщане на дълговете.

От друга страна днес не е подходящо време да взимате заем.

Практика за двадесет и седми лунен ден

Тъй като днешният ден е изключително подходящ за вътрешна работа, много успешна ще е всяка медитация, свързана с откриване на смисъла, причините на случващото се с вас в една или друга сфера от живота ви. Можете да направите практиката от двадесет и пети лунен ден, а можете и да промените въпросите.

Варианти на тези въпроси, за откриване на скрития за разума смисъл, могат да са, например:

Какво добро има в тази ситуация?

Какво трябва да науча от тази ситуация?

По какъв начин това може да се подобри?

Както вече съм казвала, въпросът, който си задавате, не е насочен към съзнанието, а към подсъзнанието. Затова не бива да се опитвате да си отговаряте на него, а просто да стоите отпуснати, да следите за дишането си и да позволите отговорът да „изплува”, да се появи, да ви намери…
Знам че е трудно. Ние сме свикнали, програмирани, когато чуем въпрос, веднага да започнем да търсим отговор. Но истинските отговори са скрити по-дълбоко. Трябва настойчивост в опитите и най-главното – търпение, за да стигнем до тях. И, не на последно място  – и вяра, че ще ги получим! Може би не точно веднага (дори по-скоро – не), но в даден момент те просто ще се появят и вие точно ще знаете, че – ето, това е!
Дръжте сетивата си изострени и ще се получи.

До утре!

Катя Богданова
Обикновена Вълшебница

5 мнения по „Двадесет и седми лунен ден – следете за знаците“

  1. Получи се!!! Днес, както си пиех кафето, Отговора на въпроса“ЗАЩО“, който зададох на 25-ти лунен ден дойде при мен. И, както казваш ти, „Намери ме“ Много ти благодаря! Желая ти слънце в душата!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *