Дванадесети лунен ден – ден на чутите молитви

МолитваТочно в този лунен ден стигаме до осъзнаването, че всички ние, на планетата Земя, сме свързани.
Като че ли този ден е даден специално за това, хората да се поспрат и да помислят за душата си. Смята се още, че днес пред човек се отварят небесните врата и висшите сили ще го чуят, но на всеки ще бъде дадено според вярата му. Затова нека религиозните отидат на църква и запалят свещ, а атеистите да се опитат да излязат някъде сред природата – в гората, на брега на морето или реката.
Ако не знаете или не искате да отправяте молитви, поне отправете своята благодарност към Вселената. Не забравяйте, че е добре да благодарите не само за доброто, което присъства в живота ви, но и за това, което ви се струва, че е зло. Нали знаете – това са просто уроци, които трябва да научим по пътя си.

Постарайте се през този лунен ден да осъзнаете, че с едната ръка ние взимаме от богатствата на Вселената, а с другата – даваме. Даваме нашата любов и признателност към нея и към всичко съществуващо.

Общуване
Спокоен и хармоничен ден. Ден за проявяване на състрадание и любов.

Бизнес и работа
Финансовите операции през този лунен ден биха били успешни само при условие, че определена част от дохода отиде за благотворителност, за спонсорство на различни мероприятия.

Всички нечестни сделки и „черен PR” са обречени на неуспех. Днес парите трябва да работят само за духовността и благотворителността. Идеално време да подпомогнете дом за стари хора или детски дом. Но даденото трябва да е „от сърце”, а не защото „така трябва”.

Практика за дванайсети лунен ден

Изпълняване на първата молба

Тази наглед необичайна практика, да изпълните първата молба, която ви отправят през деня, ви отваря възможността самите вие след това да се обърнете с молба към Вселената за изпълнение на вашата собствена молба. Възползвайте се!

Катя Богданова
Обикновена Вълшебница

Едно мнение по „Дванадесети лунен ден – ден на чутите молитви“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *