Как да четем знаците на съдбата

знаците на съдбатаПрекрасници мои, привет!

Проверявахме в четвъртък, по време на семинара и пренареждахме своите приоритети и ценности. И тогава се роди въпросът: „Вярно е, че само когато вървим по пътя на сърцето, можем да постигнем истинска хармония и щастие. Но как да разберем дали се движим в правилната посока?”

Почти всички сме пробвали различни начини, за да разберем това: било то при ясновидки и астролози, било то самите ние сме си „хвърляли” едни карти или сме опитвали в процеса на медитация да отговорим на най-важния, въпросът на всички въпроси: Какво е моето предназначение и вървя ли в правилната посока?

Много често в последно време ви говоря за знаците, които ни изпраща Вселената.  Още от древността хората са се опитвали да установят закономерности в тези знаци. Тръгнеш ли да изследваш тази област – ще ти се завие свят.

А нещата са толкова прости. И това отново днес ми го напомни една статия на Глория Мур, колега психолог от Русия, откъс от която ви превеждам и привеждам по-долу:

„ На практика съществуват много прости сигнали, които съдбата наистина ни дава, за да се ориентираме.

Инструкция.

Както знаете хората са дошли на този свят за радост. Най-просветените и свети хора са се отличавали и се отличават с особената светлина – радостта.

Та ето, първият и най-действен начин да разберем верността на своите постъпки е – да погледнем вътре в себе си и да се попитаме: „Ако постъпя така, тази постъпка ще донесе ли на мен и на околните радост, удоволствие и щастие?” Ако вие чувствате, че – да, то действайте смело! И колкото по-продължителна е вашата радост, толкова е по-правилно действието.

Втори сигнал – вслушайте се в себе си. Грубото насилие над себе си и потискане не са довели до нищо добро.
Ако чувствате, че душата ви е предразположена към нещо и вие откривате за себе си в това особена  радост , значи това е знак на съдбата, зелена светлина –  смело давайте напред.

Трети сигнал – трябва да ви се получава. Това е разбираемо: ако ви се получава това, което правите, вървите по верния път, вашата съдба ви кима: „Само така!”

Четвърти сигнал – случайностите. Както твърдят много просветени хора, те (случайностите) не съществуват, та нали всяка случайност е обмислена „отгоре” закономерност. И такива съвпадения се случват по правилния път постоянно и навсякъде.

Гледайте, чувствайте, съпоставяйте, анализирайте събитията от позицията на значимост по скалата на радостта и тогава ще ви е особено забележима грижата на Пространството, и вие ще можете искрено да се обърнете натам, към небето, с :”Благодаря!”.“

А аз, Катя, няма какво да добавя към това. Просто ще ви кажа: И това е точно така!

Ако сте съгласни и ви е е харесало – ще се радвам да го споделите на стената си във Фейсбук. А коментарите ви или може би личният ви опит по разчитане на знаците на съдбата, ще са от полза за всички, а за мен – особено ценни и очаквани 🙂

Катя Богданова
Обикновена Вълшебница

2 мнения по „Как да четем знаците на съдбата“

  1. Благодаря! 🙂 Ми аз няма какво да добавя, освен, че съм съгласна с това, което прочетох, а то ме зареди с много позитивна енергия. Благодаря! 🙂 Ще се радвам да видя повече неща по темата, например за развиване на интуицията и знаците на Вселената, свързани с това.
    Успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *