Мощна практика за Лунната Нова година

лунна нова годинаДнес, 23-ти януари, според източния календар, настъпва Нова година. Драконът заема полагащото му се място и ще управлява до 9-ти февруари, 2013 година.

Космическият елемент на тази година е Водата.

Цвят на годината – черен.

Затова тази година е на Черния Воден Дракон.

В 9.39 при нас настъпи Новолуние. Луната е в знака Водолей.

Това, първото за годината Новолуние, е от изключително значение за цялата година!

През първи лунен ден се прави планиране за целия месец. А през това Новолуние – за цялата година.

Първи лунен ден не е добър за начало на нови дела. Това е ден за планиране, за творчески замисли, планове и идеи за бъдещето. Главното: набележете основните направления, в които искате да се развиват събитията в живота ви през следващия лунен месец.

Бъдете внимателни в общуването през първи лунен ден. Ограничете общуването. Възможни са конфликти. Стремете се да ги избегнете на всяка цена, защото конфликтът, зародил се през първи лунен ден, няма да се разреши поне до следващото Новолуние.

В бизнеса: по възможност не подписвайте договори и други важни документи през този ден. Ако имате възможност, отложете важните срещи за някой от следващите лунни дни. По добре посветете деня на разработка на бизнес-план за следващия месец и за планиране на важни промени в бизнеса.

Здравето през този ден. Бъдете внимателни! Възможни са травми и заболявания. Организмът е претоварен с пренастройката към новия космически цикъл. Щадете го. Първи лунен ден е свързан с главния мозък и лицевата част на главата. Не се препоръчва употребата на алкохол и пикантна храна. Ако имате възможност – проведете този ден в покой и тишина. Благотворно се отразяват и разходките сред природата.

Практика за първи лунен ден

Вземете лист и запишете нещата, които искате да се случат през този месец (година). Внимателно ги обмислете. Предвидете и възможните последствия не само за вас, но и за тези, които по един или друг начин са въвлечени в това.

Това Новолуние е под знака на Водолей. Водолей управлява промените и бъдещето, работата с дългосрочни цели, чувството на свобода, себеразкриването и проникването зад привидността на нещата, приятелството и контактите. По отношение на здравето, Водолей управлява глезените и прасците, циркулацията на кръвта (възползавайте се от този период ако имате разширени вени). Ако искате повече насоки, добре е да си купите книгата на Жан Спилър „Астрология на новата луна“.

Редактирайте списъка си като използвате и насоките за благоприятното влияние на Водолей. Нека желанията ви са в утвърдителна форма, без отрицания. Не забравяйте отдолу да напишете защитната формула: „Нека това или нещо по-добро за мен и за всички, които са въвлечени в това, хармонично да влезе в моя живот. Да бъде!“, както и да поставите дата, час и да се подпишете.

Медитация със свещ – Творческа визуализация за създаване на енергийната матрица за месеца

  • седнете удобно със запалена пред вас свещ;
  • известно време съзерцавайте пламъка на свещта и се постарайте да се отпуснете максимално;
  • когато се почувствате готови, прочетете внимателно списъка си;
  • затворете очи и започнете да си представяте нещата от списъка – все едно са се случили;
  • постарайте се да направите по-ярка картината, наситете я с повече подробности;
  • не се тревожете за това как и откъде са дошли при вас нещата – не ограничавайте Вселената
  • потопете се в емоцията на удовлетворение, радост, възторг и благодарност, че нещата са се случили по най-добрия за вас начин;
  • не бързайте – излезте от това състояние едва когато почувствате, че сте дали максималното от себе си.

Ако тази рубрика ви е била полезна, „харесайте“ я и я споделете на стената си. Ще се радвам и вашите приятелки да се присъединят към нас.

До утре!

Катя Богданова
Обикновена Вълшебница

 

 

 

 

 

Едно мнение по „Мощна практика за Лунната Нова година“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *