Не изпускайте своя шанс!

Слънчево затъмнениеНоволуние и Слънчево затъмнение – не изпускайте своя шанс!

Но 21-ви май, в 02:47 настъпва Новолуние в Близнаци.  За ритуали и препоръки по време на Новолуние и Първи лунен ден, можете да погледнете тук.
Ако направим справка в книгата на Жан Спилър, „Астрология на Новата Луна” за областите, управлявани от Близнаци, ще видим, че това са:

 • Уменията за общуване;
 • Комуникацията (свързана с писане, говорене, обучение и ефективно слушане);
 • Логиката (интелигентност, остроумие, бързи резултати, разнообразие);
 • Взаимоотношенията, основани на близост;
 • Здравето (китки, ръце, рамене, гръден кош и бели дробове, нервна система!)

За жалост Новолуние и Първи лунен ден този месец продължава по-малко от 4 часа (до 06:11 часа). Така че от възможностите, което то ни дава за успех през следващия лунен месец, могат да се възползват само най-запалените и целеустремените от вас!

Друго важно събитие е Слънчевото затъмнение, което настъпва малко след Новолуние – в 02:52 ч. И ако при Лунно затъмнение работим с вътрешните бариери, страхове и ограничения, които препятстват нашия успех, то при Слънчево затъмнение се избавяме от външните обстоятелства, които затрудняват нашето развитие и жизнен успех.

Освен практиките, свързани с Новолуние и Слънчево затъмнение, които вече съм ви предлагала, сега ви предлагам една друга, много ефективна практика.

Вярно е, че времето за провеждането й е малко неудобно (среднощ е, все пак ;))! Но за онези от нас, които са взели твърдото решение да следват неотклонно своя път към успеха, без да обръщат внимание на такива дребни неудобства, като прекъснат сън, например, тази практика ще има неоценима полза.

Смята се, че направеното през времето на Слънчевото или Лунно затъмнение, има своя отглас още 18 – 20 години след това! Затова се препоръчва да не се започва нищо ново през този период, защото последствията от недобре обмислените действия ще ни преследват още дълго.

Но виж – за освобождаване и изчистване – тези периоди са идеални!

И без повече приказки – ето и самата практика.

 

Практика на Слънчевото затъмнение

Подготовка за ритуала:

 • 3 дни преди деня на затъмнението не бива да употребявате месо, семки и други ядки ( в сегашния случай това са датите 18-и, 19-и и 20-и май).
 • През тези 3 дни, при изгрев и при залез се взима контрастен душ в продължение на около 10 минути. Започва се и се завършва с хладка вода (не ледена!). В някои източници съм срещала, че жените следва да започват и завършват с топла вода. На мен този вариант повече ми допада и аз лично ще следвам него. Още повече, че самото Слънчево Затъмнение се пада посред нощ, а след ритуала трябва да се опитам и да продължа съня си. Студеният завършек на душа определено няма да ми помогне 😉 .
 • За провеждането на ритуала ще са ви необходими и 2 чаши с изворна (филтърна) вода, свещ и огледало.

А ето и самата практика:

 1. Примерно половин час преди настъпването на часа на затъмнението  изпийте чаша вода, а след това вземете контрастен душ.
 2. После седнете пред запалената свещ и просто си мислете за нещата, от които искате да се избавите.
 3. 10 минути преди затъмнението погледнете внимателно отражението си в огледалото и след това легнете на пода, с глава, обърната на изток. Отпуснете се.
 4. Представете си своето отражение в огледалото. Ето, то се отдалечава от вас, отнасяйки със себе си онова, от което искате да се освободите. То отнася самотата, любовните неуспехи и разочарования, неверните приятели, финансовите проблеми, неуспехите в бизнеса или работата ви и всичко останало, което пречи в живота ви трайно да се настанят успеха и късмета.
 5. Когато отражението ви се свие, смали и стане като черна топчица, неочаквано вътре в него ще проблесне виолетова или светлосиня светлина. Оттласнете след това топчицата от себе си – на далеч – нека отлети или изгори.
 6. Полежете още малко, а след това станете и загасете свещта с пръсти.
 7. Вземете още веднъж контрастен душ.
 8. Изпийте още една чаша вода.
 9. Вече можете да се върнете отново в леглото 🙂 или да продължите със записването на желанията ви за Новолуние в Близнаци.

ВАЖНО!!! Не разказвайте на никого какво сте правили!*

*И друг път сме говорили за това, че трябва да държите своите планове в себе си и да не разказвате наляво и надясно за тях. Прекаленото разказване, най-малкото, отнема от енергията им, а да не говорим ако за тях научат и скрити и явни ваши недоброжелатели!

А след това? След това спокойно наблюдавайте вълшебните промени, които скоро ще настъпят в живота ви! И – не забравяйте да благодарите за тях!

А аз – стискам палци за бъдещите ви успехи и съм мислено с вас:

Катя Богданова
Обикновена Вълшебница

Ако тази практика ви се е сторила интересна и полезна, споделете този линк с ваши приятели и натиснете „харесва ми”  върху бутоните по-долу.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *