Осемнадесети лунен ден – да се погледнем в огледалото

Момиче и огледалоСимволът на този лунен ден, огледалото, не е случаен. Този ден се явява като огледало, в което се отразява вашата истинска природа.  Запомнете: всичко, което днес се случва с вас, това е разгръщане на вашият вътрешен свят навън.

Постарайте се днес да погледнете зад привидността на нещата и събитията.  Постарайте се да видите зад думите и постъпките на хората около вас, особено ако предизвикват у вас раздразнение, тези качества, които не искате или не сте готови да признаете у себе си.
Огледалото, чрез другите хора, ще отрази вашата истинска същност, която старателно скривате дори и от самите себе си. И, за да промените това, което не ви устройва, първата стъпка е да го ПРИЕМЕТЕ, ПРИЗНАЕТЕ.

Здраве

Обърнете особено внимание на бъбреците си: днес те са уязвими. Днес могат да ви притеснят също така и кожни проблеми. Заради това днес се препоръчват процедури за изчистване на кожата, масажи, бани, сауна. Не е желателна употребата на месо.

Бизнес

Това не е особено продуктивен период за бизнеса. Препоръчва се повече „скрита” работа. Отделете внимание на всеки детайл, на всяка подробност. Ако ви се налага да подписвате днес договор или споразумение – изучете го без да бързате. Днес няма „подробности” – всичко има значение.

В общуването с подчинените си, или с началството, бъдете много предпазливи. Има опасност някоя незначителна забележка, да бъде разтълкувана неправилно. И, естествено, постарайте се и вие да не бъдете дребнави и обидчиви – не се струва!

Практика за осемнадесети лунен ден

Изчистване на вашето огледало

Като огледала ние отразяваме всичко около себе си. Каква ще е тази реакция на отразяване зависи от състоянието, в което се намират нашето външно и вътрешно огледало. Не бива да е изкривено, зацапано, надраскано. В такъв случай и образите в него, ще бъдат изкривени и нереални. И ако външното огледало се „полира” от общите етични и културни норми и от възпитанието, което сте получили, то за състоянието на своето вътрешно огледало трябва да се погрижите сами.

  • Отпуснете се и изразете намерение, че искате да разгледате своите огледала.
  • Разгледайте своето външно огледало – това, което отразява заобикалящия ви свят. Има ли пукнатини, изкривявания, зацапано ли е? Започнете бавно и методично да „поправяте” всички несъвършенства. Нека накрая то да блести: чисто, здраво, равно.
  • Погледнете своето огледало от вътрешната страна. Има ли някъде олющване на отразяващото покритие? Възстановете го. Изравнете всички неравни места, ако има такива. Погледнете сега на прекрасния резултат от свършената работа.
  • Още веднъж огледайте огледалото си от двете страни. Чудесно сте се справили, нали?!
  • Не се учудвайте, ако след редовното почистване на вашите огледала, и вашите проблеми, един след друг, ще започнат да напускат живота ви.
  • А сега, след като сте изчистили вътрешната повърхност на огледалото, изразете намерение то да стане вълшебно.  И то ще бъде такова!
  • Новото ви вътрешното огледало винаги ще ви отразява красива, здрава, с идеално тегло и фигура,  пълна със сили, щастлива.
  • Вие винаги се усмихвате вътрешно на себе си – доволни сте и се радвате на това, в което сте се превърнали.
  • След като тази вечер въведете в ред вашите огледала, можете спокойно да отивате да спите. Преди сън си пожелайте нищо и никога да не променя идеалната повърхност на вашите огледала.
  • Предупреждавам ви – не се изненадвайте много от това отражение, което ще видите утре сутрин в огледалото в банята! И се подгответе за комплиментите, които ще се сипят по ваш адрес!

До утре! И не забравяйте да споделяте нещата, които се променят във вашето ежедневие. Ако правите практиките и спазвате препоръките – няма начин да не ви се получават ежедневните вълшебства! Гарантирано!

Катя Богданова
Обикновена Вълшебница

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *