Ритуал при Пълнолуние

Ритуал ПълнолуниеТози ритуал го заимствах от Интернет. Малко го промених, но в това няма нищо лошо.

Независимо от точния час на настъпване на Пълнолунието, силата му се усеща ден преди и ден след кулминацията. Така че можете да не се съобразявате с точния час, а да го направите преди да си легнете.

Но преди това бих искала да направя малко отстъпление и да ви обясня нещо за ритуалите – най-вече на тези, които не вярват  „на такива неща”, ще обясня действието им от гледна точка на психологията, а не на езотериката.
Вече неведнъж съм обръщала внимание на силата на думите, мислите, емоциите. Това, което мислим, чувстваме, изричаме – това в живота си привличаме.(Нещо на рима ме избива;)).
Подсъзнанието мисли в образи и затова толкова силно му въздействат ритуалите. Даже смело мога да твърдя, че именно чрез ритуала, с неговата тържественост, дори театралност, подсилен със силата на ритуалното действие и на словото, се въздейства много по-силно на подсъзнанието. Няма да отиваме много назад във времето: помислете защо масоните („свободните зидари”) са създали такива необясними за нас ритуали. Целта е да се въздейства на подсъзнанието. Да се проникне то с усещането за изключителност и мистичната сила на момента.*

*Жалко, че у нас днес не се създават и използват ритуали в сферата на бизнеса, например. Много може да спечелят от това ако добавят към арсенала на компанията добре обмислен и композиран ритуал по встъпване в длъжност, по изпращане в пенсия, ритуал за рождения ден на компанията.

За силата на ритуалите и въздействието им върху човешката психика може да се напише докторска дисертация. Аз просто ви нахвърлям тук някои неща, за да разберете, че нищо езотерично няма в този ритуал, както и в другите, които ви предлагам в моя блог – психология, скъпи мои, психология.

Естествено, че колкото повече вярвате в силата на това, което правите, толкова по-успешен ще е ритуалът. Простото, механично изпълнение няма да ви донесе нищо. Или, както се казва в Евангелието от Матея: „Да бъде според вярата ви.”

Ето и самия Ритуал при Пълнолуние за привличане на финансово изобилие:

В нощта при Пълнолуние излезте на двора или балкона и се обърнете с лице към Луната. Ако е облачно и тя не се вижда – с лице на юг.

 • Гледайки към Луната (или където трябва да се намира), представете си как нейната светлина прониква в главата ви. Почувствайте как и тя започва да свети с лунна светлина.
 • А сега „върнете” обратно светлината на Луната – представете си, че вашата глава е една миниатюрна Луна и започнете и вие, от своя страна, да светите към голямата Луна.
 • След това си представете как лунната светлина изпълва сърдечната ви област. Подръжте тази енергия в сърцето си.
 • Изпратете обратно светлината към Луната.
 • Този цикъл (Луна – глава-Луна и Луна – сърце-Луна) повторете общо три пъти.
 • Вземете „сребърна” монета (с номинал 10, 20, 50 ст. или 1 лев) и произнесете следното наричане:

„Сребърна монето и сребърна Луна,

Донесете ми богатство, донесете го сега.

Щастлива монето и щастлива Луна,

Донесете ми сполука, донесете я сега.

Това привличам и това е така!

За висше мое и всеобщо благо. Амин!”

 • Повторете наричането също три пъти.
 • Накрая целунете монетата и благодарете на Луната за подкрепата: „Благодаря ти, Луна, за изобилието, което ми даваш!“
 • Приберете „щастливата” монета в портмонето си на специално място – нека служи като магнит за изобилието. Естествено, че не бива да я харчите.

Желая ви успех! А като започне да се излива изобилието върху вас, не забравяйте да ми благодарите и на мен (не само на монетата, Луната и Вселената) ;).

Катя Богданова
Обикновена Вълшебница

17 мнения по „Ритуал при Пълнолуние“

 1. Очарователна си! Има някаква магия във всичко, което казваш! Мисля да пробвам с това заклинание, защото имам спешна нужда от малко добри неща в живота си, вкл. пари. Дано има успех.

 2. Благодаря ти Катя за това,което си споделила!Въздейства ми много положително.Наистина в момента имам нужда от това и ще направя този ритуал.Дано да ми помогне!Няма да забравя да благодаря!!! А на теб всичко добро!Ще посещавам блога ти!

 3. Благодаря Ви!
  Надявам се и вярвам, че този ритуал ще ми помогне!Благодаря!

  1. Аз имам вяра в това, че любовта ще спаси света и Човека и затова се опитвам да заразя колкото се може повече хора с нея :).

  1. Иначе погледнато това е също „сребърна“ паричка :). Важни са вярата и намерението.

 4. Благодаря ти, Вълшебнице! Дано и на теб да ти се случват само хубави неща!

 5. Благодаря за споделената информация! Паричката колко време трябва да не се харчи?

  1. Колкото време прецениш ти самата. Вземи я изпрати на пенсия и назначи на нейно място друга, със свежи сили :).

  2. Колкото време прецениш, че е нужно. После я изпрати с благодарности в пенсия и я замени с друга, по-младичка и свежа :).

 6. Кога започва да действа този ритуал.Аз го направих ,ама мисля ,че не бях обърната към луната понеже беше доста мъгливо

 7. ..с еййй такава усмивка Благодаря,Вълшебнице!При мен нещата и случките са свързани с цифрата 5,15 Направих го за първи път юли 2015 .Подейства на следващия ден :)Една рускиня ми направи сметка 500лв,колкото е целодневния оборот.Не искаха и нямаха намерение да купуват.Детето и мъжа бяха гладни ,почерпих ги с ягоди и те седнаха ,а тя започна да мери и отделя…

 8. Благодаря, Катя! Направих ритуала снощи. От както прочетох за тези ритуали по новолуние и пълнолуние, започнах да се заглеждам все по-често в луната и да я приемам като приятел, който ни „набикаля“ 🙂

 9. Незнам дали има общо, но направих този ритуал миналата година. След две седмици повишиха мъжа ми естествено и с по-висока заплата. След повишението му вечерта се замислих за ритуала, които направих две седмици преди това. Незнам дали е случайност, но съм доволна. Скоро е пълнолуние, пак ще го направя.

 10. Благодаря ти,Катя! Направих го,както ни съветваш! Господ здраве да ти дава!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *