Само за кандидат-милионери

Нов, революционен метод за подобряване на финансовото ни състояние предлага д-р Карлтън Смит (Carlton Smith) – австралийски лекар, занимаващ се с акупунктура. Нарекъл е метода си „парично убождане”.

” Никой не знае точно по какъв начин това работи, но то е поразително успешно. Моята теория се състои в това, че прилагането на натиск към дясното ви ухо, променя електрическия ток в нервната ви система, правейки ви по този начин открити за финансовото изобилие. И парите идват при вас, защото ставате възприемчиви. Парите са привлечени от вашата аура.”

Д-р Смит твърди, че изследванията върху последователи на неговия метод са показали, че неговата техника дава увеличение на постъпленията на пари при 87% от хората, прилагащи метода му. Останалите 13%, които са изпробвали метода, са съобщили за промени в живота им, които биха могли да доведат до неочаквано получаване на пари в бъдеще.

Съветът на доктора е да отделяте по 10 секунди сутрин и вечер и да натискате определената точка. След седмица трябва да преминете върху следващата точка. И така – докато не изредите всички точки на ухото.

акупунктура на ухото

Съгласно приложената схема точките и областите, върху които влияят, са следните:

Т. 1 – повишаване на печалбата. При това мислете за това колко сте успешни в своята работа и колко е доволен началника ви от вас.

Т. 2 – получаване на наследство. Казвайте си, че вие сте любимец на семейството си и на приятелите си и че те биха искали да ви възнаградят подобаващо.

Т. 3 – паричен дар. Уверявайте себе си, че сте прекрасен човек и заслужавате да сте богато възнаграден за своите многобройни чудесни черти.

Т. 4 – печалба от лотарията или тотото. Мислете за това какъв късметлия сте и как Фортуна ви се усмихва. Докато натискате точката, си повтаряйте вашите щастливи числа наум.

Т. 5 – голямо връщане на надвнесени данъци. Мислете за това, че сте твърде трудолюбив човек, който напълно заслужава връщане на част от внесените данъци. Мислете за възнаграждението за свършената от вас работа.

Т. 6 – печалба от залагания (в оригинала – от конни надбягвания).

Т. 7 – повишение в службата. Представете си се на нова работа с по-големи отговорности и по-висока заплата.

„Акупресурата и психологическите упражнения работят съвместно, превръщайки ви в магнит за пари.” – твърди д-р Смит.

За вас от мрежата:

Катя Богданова
Кандидат-милионер

Едно мнение по „Само за кандидат-милионери“

  1. Точка 2 е доста гадничка. Получаването на наследство е свързано със смъртта на някой. Не благодаря. Не ми трябва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *