Тринадесети лунен ден – действайте, рискувайте, творете!

КолелоТринадесети лунен ден е период на енергични действия, на преход на качествено ново ниво. Символ на деня е колелото, което се търкаля надолу по склона. Отработената през предходните 12 дни енергия се заменя с НОВА.  Ако сте следвали правилно препоръките за лунните дни досега, то през този ден ще получите допълнителни  сили за осъществяване на своите планове и проекти.

Днешният лунен ден е много плодотворен период за творчество – днес вибрациите на Вселената подпомагат създаването на наистина божествени произведения!

Важно! Всичко, което сте започнали през 12 лунен ден, не бива да се спира в никой случай. Не забавяйте темпото, каквото и да стане! От това зависи вашият успех. Ако не се вслушате в този съвет, може да ви постигне участта на Сизиф – ще продължите да търкаляте камъка нагоре по склона, но той неизменно ще се връща в изходна позиция.

Днес е идеален ден за получаване на информация, която ще ви даде възможност да разберете по-добре себе си и своето предназначение.

Бизнес и работа

Най-доброто време за да внесете корекции в работата и бизнеса си, да стартирате нов вид дейност, да сключвате споразумения с нови партньори, да разширите мащабите на бизнеса си… Ясна ви е посоката, нали – разширявайте, променяйте, откривайте нови хоризонти. Ако днес не внесете в бизнеса си нещо ново, а оставите всичко като преди, то във вашия бизнес няма да се влеят нови енергии и ще продължите да използвате наличните. Това ще изтощи потенциала на бизнеса ви и не се учудвайте ако скоро ви „изненада” крах или банкрут!

 

Здраве и хранене

Днес и в тези области е време за корекции. Днес можете да промените започнатите упражнения. Днес може да се заемете с целулита си, а така също и да се подложите на козметични и пластични операции. Много полезни са днес и масажите (ах!) и водните процедури.

Днес не е подходящо гладуването, както във физически, така и в информационен смисъл. Четете, учете, пробвайте нови неща!

Ако обобщим – днес не бъдете пасивни във всяка една област. Днес застоялите енергии се оприличават на блато. Бъдете буйна, бърза река!

Практика за тринадесети лунен ден

Днес целия ден е една голяма практика – на творчеството, активността, преобразованията.

Езотеричните школи препоръчват днес като особено благоприятен ден за изготвяне на талисмани и амулети с кръгла форма (нали символът на този ден е колелото!).

Бъдете активни днес – използвайте енергетиката на днешния и утрешен ден!

Бъдете здрави и успешни!

Катя Богданова
Обикновена Вълшебница

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *