За Вълшебството на думите и още…

Малък откъс от тренинга

 

Всеки тренинг, който правя, ми се струва най-доброто, което съм направила досега. Какво да правиш – дечица, обичам си ги 🙂 ! Имаше обаче нещо сега, което се получи по най-добрия възможен начин: връзката ми с участниците. Срещах погледите им и те ми казваха повече от отзивите, които получих на следващия ден! 

Обичам ви, търсещи момичета! Обещавам ви, че ще я случим тази „Прошка“ на 27-ми! И нека  пламъкът, запален в очите и сърцата ви, да продължава да ви води. Следвайте го!

Ето и един малък видео-подарък – кратка притча за силата на думите:

Вълшебството на думите

Записах този кратък видеоклип с телефона си (без претенции за качество!) като отзвук от тренинга и продължение на размислите за магията на словото. Той е за вас, участничките в този тренинг, и за онези, които не са от Варна или пък са нямали време, за да споделят преживяването с нас. Но ще ги очакваме на 27-ми юни, когато ще се потопим в дълбоките води на Прошката. Часът и мястото на срещата са известни: Варна, ул. Сан Стефано 16, зала 3Д ЕООД, 18:30 ч.

За онези от вас, които не са от Варна, предлагам две възможности:

1. Или идвайте на море и го съчетайте с нашата „Прошка“
2. Или изчакайте новия проект – онлайн-семинарите, който стартирам в края на юни.

Имам идеи за темите на онлайн-семинарите, но съм отворена за предложения и от вас. Та нали този проект е с една-единствена цел – да помага на нас, търсещите момичета да се научим да чуваме гласа на сърцето и да го следваме. 

До скоро! Обичам ви!

 

Катя Богданова
Обикновена Вълшебница 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *