Днес ще е най-щастливият ден в живота ми!

ПолетДнес ще е най-щастливият ден в живота ми! Днес ще изпращам любов на всеки, когото срещна! Ще изпратя любов и на тези, които не са сега до мен. Ще обгърна с любовта си и тези, които срещат мрачно моята усмивка. Те най-много се нуждаят от безусловната ми любов! Моята мантра днес ще е: „Аз желая щастие на всички!“

Днес ще е най-щастливият ден в живота ми! Днес ще благодаря за всичко, което влиза в живота ми. Ще благодаря и за препълнения автобус на път за работа, и за онзи, който ме изблъска грубо на спирката, за да се качи преди мен. Ще благодаря и за нацупената продавачка в магазина. Ще благодаря за това, че имам щастието да живея във Варна и за това, че винаги чувствам морето, което е тук някъде, наблизо. Ще благодаря и за топлината в офиса ми и за усмихнатите поздрави на съседите.

Днес ще е най-щастливият ден в живота ми! Всичко, което правя в този ден, ще бъде като дар – дар към хората, дар към чудото на живота, дар към Висшата енергия на Вселената, която щедро се изсипва върху всички нас. Ще правя всичко по-добре от вчера – дори с мъничко, но по-добре! Ще прекарам този ден в благодарност и преклонение.

Днес ще е най-щастливият ден в живота ми! Ще си подарявам усмивка всеки път, когато видя отражението си: в екрана на компютъра, в огледалото, във витрините. Ще си изпращам усмивка и любов – на себе си, любимата!

Днес ще е най-щастливия ден в живота ми! Той вече е!

Катя Богданова
Обикновена вълшебница

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *