огледало

Най-прекрасният подарък!

огледалоСлънчево, слънчево момиче, честит празник!!!

Дали празнуваш Осми март или не – няма изобщо никакво значение! Важното е празникът да е винаги в душата ти!

Днес ще получиш цветя, мила моя. Днес ще получиш поздравления. Днес ще те накарат да се почувстваш специална. Запомни това усещане, запомни го добре и се опитвай след това по-често да го извикваш в сърцето си. Защото нали знаеш, че си специална?! Или все още се съмняваш?!

Нека ти предложа най-скъпия, най-специалния подарък за празника. Не, не очаквай към теб да полетят подаръци от мен. Ще ти предложа нещо много по-ценно.

Намери време днес и застани пред огледалото. Това може да е и малкото огледалце от чантичката ти. Вгледай се в очите си. Опитай се да потънеш в тях. Не разглеждай бръчиците по лицето, моля те. Потъни в очите си. Събери в сърцето си всичката нежност и обич, на които си способна и кажи на себе си, любимата, „Обичам те!“.

Нещо не ти се получава? Трудно ти е? Звучи неестествено? А ти опитай, мила, опитай още веднъж…и пак, и пак…
Опитвай, докато почувстваш онази позната топлинка в гърдите. Опитвай, докато в очите ти не избликнат сълзи. Продължавай своето обяснение в любов към себе си. Към най-прекрасната, най-нежната, най-достойната на тази Планета – ТИ.

 А когато празникът отмине, скъпа моя прекраснице, не спирай да носиш в себе си тази любов към най-прекрасната и най-нежната, и най-достойната. Отглеждай тази любов, наблюдавай я как расте. И тогава, мила моя, ще започнат в живота ти да се случват чудеса. Ежедневно. Отначало може би малки, наглед незабележими, а след това още и още…

Докато в един миг ти ще се „събудиш“ с въпроса: „Кога настъпи тази промяна в живота ми? Къде изчезнаха болките и обидите, разочарованията и страхът? Какво промени живота ми?“

Нали не очакваш да получиш друг отговор, освен тихичкото нашепване от сърцето: „Любовта!“

Чести празник в душата ти, мило момиче!

Стискам палци за бъдещите ти успехи!

Чудесата пътуват към теб – повярвай ми! Честна вълшебническа:)!

Катя Богданова
Обикновена Вълшебница

Препрати това на своя приятелка или близка, на човек скъп на сърцето си, за да му направиш може би най-важния подарък за днес.

9 мнения по „Най-прекрасният подарък!“

 1. Честит празник и на теб Кате!
  Благодаря за прекрасния подарък!
  Бъди най-щастливата жена днес, защото правиш токова много хора щастливи и още повече, учиш ни как всеки ден ние да бъдем щастливи, обичани и здрави! Нашата любов и добри пожелания пътуват към теб всеки ден, защото нещата се случват и всеки ден ти благодарим за това.
  Огромно благодаря!!!

 2. Много благодаря за прекрасния подарък.Честитя и на теб този прекрасен празник и благодаря че те има.

 3. Много хубави думи,пълни с вълшебство и любов-безусловна и безгранична!Ще ги споделя с всички скъпи на сърцето ми момичета от всички възрасти.А на Вас желая да имате повече поводи да се чувствате жена-нежна,обичана и закриляна!

  1. Както се казва: когато ученикът е готов, учителят ще се появи ;)! А иначе синхронности забелязваме все по-често напоследък. Мислиш си за нещо или се нуждаеш от нещо и получаваш „случайно“ информация. Работят нашите ангели, неуморно работят за нас :)!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *